Virkatut pikkupöksyt, suora ehdotus saunassa ja kivulias tapaturma – näyttävien julkkiskaunottarien Lapin-lomat ovat olleet täynnä erikoisia irrotteluja

Julkaistu:

julkkikset lapissa
Pohjoisessa on lomaillut tänä talvena pilvin pimein sometähtiä, mutta myös laulajia, näyttelijöitä ja jopa kuninkaallisia. Näin he viettivät aikaansa pohjoisessa.
Suomalaiset henkäisivät ihastuksesta, kun kenties maailman seuratuimpien tosi-tv-tähtien klaaniin kuuluva Kourtney Kardashian lennähti lomalle Suomen Lappiin.

Kurvikaunottaren vierailu paljastui ensin hieman kiusallisesti hotellin tekemästä julkaisusta ja pian sitä julistettiin ulkomaita myöten. Myöhemmin tähti julkaisi myös itse näyttävän otoksen luksushotellin poreammeesta.Kourtneyn vierailu oli näyttävää jatkumoa koko talven jatkuneelle julkkisvierailijoiden vyörylle, joka on tänä vuonna kasvanut ennennäkemättömiin mittoihin. Pohjoisessa on lomaillut laulajia, näyttelijöitä ja jopa kuninkaallisia.

Myös sosiaalinen media on tehnyt silmäätekevien yksityisistä vierailuista näkyvämpiä tavan kansalaiselle. Lappi ja sen matkailuyrittäjät ovat saaneet – tai hankkieet – valtavasti näkyvyyttä myös sometähtösistä, jotka ovat kilpaa ylistäneet pohjoisen lumoa ja kauneutta.

Juuri ennen vuodenvaihdetta Lappiin saapui Kardashianin tasoinen supertähti. Poplaulaja Shakira lomaili jalkapallorakas Gerard Piquen kanssa pohjoisen pakkasissa.


– Tämä kauneus, Shakira ihasteli kuvatekstissä sekä englanniksi että espanjaksi.

Myös Hollywood-tähti Margot Robbie lomaili pohjoisessa. Matkaseuranaan Robbiella oli hänen puolisonsa Tom Ackerley, 29.

Robbie julkaisi Instagram-tilillään kuvasarjan valkoisten hankien keskeltä. Ensimmäisessä kuvassa ovat Robbie ja Ackerley yhdessä. Pari on pukeutunut lämpimästi talviseen säähän.
  • Voit selata kuvia sen päälle ilmestyvistä nuolinäppäimistä.
Ehtivätpä joulua Suomessa viettämään myös upporikas F1-perijätär Tamara Ecclestone kuin Monacon ruhtinas Albert perheineen. Ruhtinatar Charlene julkaisi tuolloin suloisen otoksen parin kaksosista.

Myöhemmin ruhtinaspari ylisti vierailuaan luksushuvilayrittäjä Janne Honkaselle.
Tammikuussa Lapin maisemia kaunisti entisestään Sarah McDaniel. 23-vuotias mallikaunotar pääsi Lapin matkallaan tutustumaan jos jonkinmoisiin talvisiin aktiviteetteihin. Playboyn kannessa poseerannut McDaniel kertoi Instagramissa yöpyneensä suosituiksi nousseissa Kakslauttasen lasi-igluissa.
Vaikka kauniit maisemakuvat tekivät McDanielin seuraajiin vaikutuksen, kaikkein eniten Suomessa otetuista kuvista keräsi tykkäyksiä otos, jossa hän poseeraa vatsa paljaana valkoisiin pitsihousuihin pukeutuneena.
Lapin hankia sulatti vuoden ensimmäisessä kuussa myös Alyssa Bossio, 26 vuotta. Newyorkilainen Instagram-tähteä ja bloggaajaa seuraa pelkästään kuvapalvelussa yli 2 miljoonaa ihmistä.

Ahkerasti matkusteleva Bossio kehui Suomen olevan jopa kaunein paikka, jossa hän on saanut herätä. Kuvien perusteella hän on päässyt nauttimaan ainakin Saariselän ja Levin elämyksistä. Bossio tosin kertoi ainakin osan julkaisuistaan olleen tehty yhteistyössä VisitFinlandin kanssa.

– Onko tämä unta? Tämä on maailman kaunein paikka, jossa olen koskaan herännyt. Olen niin onnellinen, nainen hehkuttaa.
Tammikuussa Suomen Lapista nautti myös saksalainen tv-tähti Yvonne Pferrer. Pferrer tunnetaan kotimaassaan Köln 50667 -sarjasta. Saippuasarjaa esitetään Saksassa RTL 2 -kanavalla, ja Pferrer oli mukana siinä vuosina 2013–2016. Sittemmin hänestä on tullut kotimaassaan sometähti, jota seuraa pelkästään Instagramissa 880 000 ihmistä.

Pferrer jakoi Lapissa lomaillessaan tililleen hulvattomia videoita toikkaroinnistaan lumessa. Hän telmi lumihangessa jopa pelkissä bikineissä tehden näyttäviä kärrynpyöriä ja kuperkeikkoja sekä laski pulkalla muun muassa portaita.

Myös Pferrerin vierailu oli toteutettu hänen Instagram-tilinsä perusteella yhteistyössä. Kaunotar ei kuitenkaan mainitse julkaisuissaan, mikä kuvissa on sponsoroitua ja mikä ei.
Myös Kauniit ja rohkeat -tähti Annika Noelle pääsi vuoden alussa tutustumaan Lapin lumoon. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvia taianomaisista maisemista.
Noelle paljasti IS:n haastattelussa maaliskuussa, että häntä perehdytti suomalaisuuden saloihin näyttelijäkomistus Johannes Holopainen. Holopainen tunnetaan etenkin roolistaan Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvassa.


– Kävimme Johanneksen kanssa muutamilla treffeillä, mutta olemme nyt ainoastaan hyviä ystäviä. Olen kiitollinen, että olen saanut tutustua häneen: kunnioitan häntä kollegana, koska hän on mielestäni uskomattoman lahjakas. Hän tekee loistavaa työtä ja on erittäin intohimoinen näyttelemistä kohtaan, Annika hehkutti.


Oli Johanneksen ansiota, että Annika kokeili Suomessa muun muassa saunomista.

– Hän suositteli sitä ja sanoi, että se on todella perinteinen juttu, mikä pitää kokea. Hän sanoi, että saunaan kannattaa ottaa mukaan kylmä olut, ja niin minä sitten tein. Se oli yksi rentouttavimmista kokemuksista ikinä.

Annika yöpyi Lapissa lasi-iglussa, josta oli helppo ihastella taivaan valonäytelmää. Erityisen vaikutuksen Annikaan tekivät Lapin luonnonrauha ja hiljaisuus. Inarijärven ja Ivalon maisemissa Annika ihaili öistä tähtitaivasta.

Osansa Lapin kasvavalle turismille antoivat myös intiimi- ja rakkausvalmentajaksi julistautuva Adina Rivers. ja Thaimaan kauneimmaksi tituleerattu Woranut Bhirombhakdi. ja kolumbialaismalli Juliana Mizon (o.s. Provenzano). Rivers julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia Sallasta sekä matkalta Suomeen.
Bhirombhakdi taasen julkaisi pysäyttävän kuvan Rovaniemeltä.
Mizonia eivät taas paukkupakkaset pelotelleet. Julkkisten suosimassa luksushotellissa lomaillut kolumbialaiskaunotar poseerasi talvisissa maisemissa muun muassa pelkässä iltapuvussa.
Maaliskuu oli tammikuun tavoin Lapissa varsinaista julkimoiden juhlaa. Tuolloin Suomen pohjoisosiin matkusti lukuisa määrä julkimoita.

Yksi heistä oli brittiläinen huippumalli ja muotisuunnittelija Georgia Jagger. 27-vuotias Georgia on maailmankuulun The Rolling Stonesin laulajan Mick Jaggerin ja huippumalli Jerry Hallin tytär.

Luonnonkaunis tähti julkaisi liudan suloisia kuvia Suomen Lapista.


Georgian kuvat saivat aikaan ihastuneita huokauksia hänen faniensa keskuudessa. Nainen poseerasi hevosen lisäksi myös pienten ja pörröisten koiranpentujen kanssa lumihankien keskellä.

Georgia on merkinnyt kuvat monien sometähtien tavoin Sodankylän Kakslauttasen lomakylään. Kakslauttanen on lasi-igluistaan tunnettu lomakylä Sodankylän Saariselällä.

Hollantilainen Nikki van de Sanden viihtyi myös Lapissa. Van de Sanden nousi sometähdeksi rankan syöpätaistelun myötä. 27-vuotiaalla naisella todettiin vaikea aivokasvain tämän ollessa vain reilu parikymppinen. Taistelu söi nuoren naisen elämästä yhteensä seitsemän vuotta.

Nykyään Nikki työskentelee tällä hetkellä pääosin sosiaalisen median parissa. Lisäksi hän kiertää ympäri maailman kertomassa tarinaansa ja rohkaisemassa ihmisiä tavoittelemaan unelmiaan. Naisella on Instagramissa lähes 52 000 seuraajaa, joita hän ilahdutti myös lomakuvillaan Lapista.
– En voi vieläkään uskoa, että olen täällä taianomaisessa paikassa. Tämä kohde on ehdotonta bucket list-materiaalia. Rakastan kylmää ja lunta, hän kirjoitti kuvatekstissään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt