Huutokauppakeisari järjesti maailman suurimman Muumi-huutokaupan!

Suomen suosituin huutokauppias Aki Palsanmäki ja hänen vaimonsa Heli Palsanmäki järjestävät pääsiäissunnuntaina suuren Muumi-huutokaupan. Lähetys on päättynyt.

18.4.2019 20:33

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja hänen vaimonsa Heli Palsanmäki järjestivät sunnuntaina 21. huhtikuuta tiettävästi maailman suurimman Muumi-huutokaupan.

ISTV esitti huutokaupan suorana lähetyksenä Hirvaskankaalta. Ennen huutokauppaa katsojat pääsivät kurkistamaan huutokauppatunnelmiin. Myös Palsanmäet kertoivat tunnelmiaan ennen kaupankäyntiä.

Aki Palsanmäki on huutokaupasta innoissaan.

– Tällaista määrää muumituotteita ei ole huudettu missään. Ainakaan Suomessa ei ole näin mittavaa arsenaalia myyty koskaan. Voisi ehkä sanoa, että tämä on myös maailman suurin muumihuutokauppa. Ainutlaatuinen tapahtuma joka tapauksessa, Aki tuumasi IS:n haastattelussa aiemmin.

Huutokaupassa uuden omistajan sai myös muumimukien Graalin malja.

– Myynnissä on se Fazerin muki, jota on tehty 400 kappaletta. Silloin tällöin sellainen putkahtaa myyntiin ja Helsingissä muki huutokaupattiin 9 000 euron hintaan, Aki paljasti.

Myynnissä on myös muita harvinaisia muumimukeja ja Muumi-tuotteita, kuten muumikulhoja, muumilautasia, muumiverhot ja muumiaiheisia kattovalaisimia, Pikku Myy -kultaraha sekä hopearahakokoelma. Yhteensä tuotteita huudetaan noin 250 kappaletta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?