Maisa Torppa muutti radikaalisti tyyliään – tältä hän näyttää ilman purkkirusketusta ja ripsienpidennyksiä: ”Pari vuotta sitten olin ihan höhlä”

Julkaistu:

katso kuvat
Maisa Torppa kirjoittaa Instagramissa suosivansa nykyään luonnollisempaa tyyliä.
Aiemmin tällä viikolla 28 vuotta täyttänyt Maisa Torppa on ollut nuoresta iästään huolimatta jo yli 10 vuotta julkisuudessa.

Julkkiskaunotar ja tosi-tv-tähtönen nousi alun perin julkisuuteen Miss Bikini -kilpailusta vuonna 2009. Hän oli tuolloin vain 17-vuotias. Vuosien saatossa Torppa on nähty lukuisissa tosi-tv-sarjoissa, kuten Viidakon tähtösissä ja Tuulitunnelissa.

Nyt Torppa kirjoittaa Instagramissaan vielä muutaman vuoden takaisen povipommi-tyylin olevan historiaa, sillä hänen ajatusmaailmansa on muuttunut.

Torppa julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kertoo seuraajilleen suosivansa luonnollisempaa tyyliä. Niinpä hän on luopunut ripsienpidennyksistä, tekorusketuksesta ja hiustenpidennyksistä. Torppa kirjoittaa nauttivansa siitä, että hän näyttää omalta itseltään.
– Pari vuotta sitten olin vielä ihan höhlä, kun kuvittelin ettei voi olla nätti ilman ripsienpidennyksiä, hiustenpidennyksiä, purkkirusketusta ja rakennekynsiä. Mun ajatusmaailma on muuttunut sen verran, että nykyään pitäisi tapahtua ihme, jos jonkun noista taas hankkisin, hän kirjoittaa.

– Luonnollisuudesta on muutenkin tullut trendi ja musta on kiva näyttää muokkaamattomalta omalta itseltäni (meikkiä kyllä käytän tarpeen tullen!). Käytätkö sä ripsienpidennyksiä yms ja mitä ajattelet niistä ja luonnollisuudesta? hän kyselee Instagram-seuraajiltaan.

Maisa Torppa on kertonut IS:n haastattelussa vetäneensä vuosien ajan tv:ssä tietynlaista bimbon povipommin roolia. Vasta viime vuosina julkisuudessa on hänen omien sanojensa mukaan nähty oikea Maisa.

– En ole kameroiden edessä bimbona blondina, vaan ihan tavallisena Maisana. Kaikissa tv-sarjoissa olen vetänyt tietynlaista harkittua roolia. Olen erotellut tarkasti kotiminäni ja työminäni, hän on kertonut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt