Tosi-tv-kaunotar kävi festareilla ja järkyttyi kokemuksesta syvästi – iski tiskiin törkyisen totuuden julkkisbileistä: ”Haisi gerbiileille” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-kaunotar kävi festareilla ja järkyttyi kokemuksesta syvästi – iski tiskiin törkyisen totuuden julkkisbileistä: ”Haisi gerbiileille”

Tosi-tv-tähti Montana Brown biletti nimekkäässä seurassa Coachella-festareilla ja tyrmistyi

Brittiläinen tosi-tv-tähti Montana Brown kävi Coachellassa, eikä taida somepäivityksen perusteella mennä festareille enää uudestaan.­

18.4.2019 11:42

Vuodesta 1999 järjestetty Coachella on yksi maailman tunnetuimmista musiikkifestivaaleista. Tänäkin vuonna julkkikset Hollywood-näyttelijöistä poptähtiin bilettävät festareilla.

Halpaa hupia Coachellassa bilettäminen ei ole, sillä peruslippu maksaa 379 euroa, kalleimmat VIP-liput yli 880 euroa. Brittiläinen tosi-tv-tähti Montana Brown oli yksi niistä onnekkaista, jotka pääsivät juhlimaan festareiden VIP-puolelle.

Brown, 23, julkaisi viime viikonloppuna useita kuvia festareilta, joissa hän poseeraa iloisena kameroille. Nyt Brown kirjoittaa kuitenkin Instagramissaan, etteivät kuvat kerro koko totuutta kokemuksesta.

– Coachella, wau... Voin kertoa teille kaikille, jotka mietitte säästäisittekö rahaa Coachellan lippuihin, että minun kerrottava parista asiasta, Brown aloittaa kirjoituksensa.

Tosi-tv-kaunotar kirjoittaa esiintyjien olleen loistavia, mutta festarin järjestelyissä oli hänen mukaansa roimasta parantamisen varaa. Hän kuvailee festarialueen olleen törkyinen, keskellä ei mitään ja ruoan olleen roimasti ylihintaista.

– Kyllä, otin kivoja kuvia ja esiintyjät olivat loistavia. Mutta minä sain rakkoja jalkoihini, koska piti kävellä varmaan joku tunti festarialueella paikasta, johon Uber jätti minut. Festareilla haisi gerbiileille ja ranskalaiset maksoivat 23 euroa, Montana tilittää.

– Kaiken tämän jälkeen kun pääset taksille, niin sinun on nypittävä hiekkaa ja pölyä hiuksistasi ja sieraimistasi.

Coachella järjestetään tänä vuonna kahtena viikonloppuna. 12-14.4. ja 19-21.4.­

Brown sanoo festarialueella järjestettyjen julkkisbileiden olleen todellisuudessa paljon hauskempi kokemus kuin itse festarin.

– Ajattelin, että teidän tulisi tietää, ettei se oli ihan niin glamouria kuin kuvat antavat ymmärtää. Vaihdoin vaatteita kolme kertaa tunnin aikana vain sen takia, että sain teille kuvia. Joten teidän on parempi nauttia niistä.

Brownin someseuraajat ovat kimpaantuneet tähden avautumisesta. Monet huomauttavat, että Brown viihtyi VIP-alueella, eikä suinkaan juhlinut muiden tavallisten festarikävijöiden kanssa.

Coachella on julkkisten temmellyspaikka ja festarialueella järjestetään useita tähtiä tihkuvia juhlia. Kuvassa entisen Miss Universumin Olivia Culpon näyte festarityylistä.­

Kommenteissa irvaillaan, että ehkä Brown ei päässytkään kaikkiin julkkisjuhliin, joihin olisi halunnut.

Osa faneista kuitenkin intoilee, että Brown on yksi niistä harvoista julkkiksista, joka uskaltaa puhua suunsa puhtaaksi.

– Vihdoinkin joku sanoo totuuden Coachellasta!

– Instagram-kuvat eivät aina vastaa todellisuutta.

Kendall Jenner näyttäytyi viime viikonloppuna Coachellassa tässä asukokonaisuudessa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?