Näyttelijä Sanna Stellan, 44, sai neljännen lapsensa – synnytys oli täysin luomu: ”Ihana poika tuli!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijä Sanna Stellan, 44, sai neljännen lapsensa – synnytys oli täysin luomu: ”Ihana poika tuli!”

Näyttelijä Sanna Stellan vahvistaa IS:lle saaneensa neljännen lapsensa.

Sanna Stellan iloitsee poikalapsen syntymästä.­

17.4.2019 21:17

Sanna Stellan paljasti keskiviikkona sosiaalisessa mediassa, että hänen neljäs lapsensa on syntynyt.

Näyttelijä vahvistaa ilouutiset Ilta-Sanomille ja kertoo, että vastasyntynyt pienokainen on poika. Stellan kertoo myös, että synnytys oli luomu – hän ei siis turvautunut lääkkeisiin. Stellan paljastaa, että myös hänen muut lapsensa ovat tulleet maailmaan luomusynnytyksissä.

– Ihana poika tuli! Stellan viestittää IS:lle onnellisena.

Lapsi on 44-vuotiaalle Stellanille neljäs, mutta ensimmäinen hänen nykyisen puolisonsa, tuottaja-ohjaaja Timo Suomen kanssa. Aiemmasta liitostaan Stellanilla on kolme alakouluikäistä lasta.

Stellan kertoi helmikuussa Anna-lehdessä olevansa raskaana. Näyttelijä paljasti, että pienokainen syntyy keväällä.

– Tämä alkaa mennä jo rutiinilla. Meillehän tarvitaan tila-auto, että päästään kaikki yhdessä liikkeelle, Stellan kommentoi Annalle.

Stellan ilmoitti elokuussa 2017 julkaisemassaan Facebook-päivityksessä eronneensa miehestään äänisuunnittelija Micke Nyströmistä. Vuonna 2003 tavannut pari ehti olla naimisissa kymmenen vuotta ja saada kolme lasta.

Uuden rakkaansa näyttelijä esitteli Instagramissa kesäkuussa 2018 julkaisemalla hänestä tunnelmallisen kuvan. Suomi on työskennellyt tuottajana, käsikirjoittajana ja ohjaajajana. Hän on työskennellyt muun muassa Yleisradiossa ja Tampere-talon ohjelmapäällikkönä.

Stellan kertoi jo aiemmin Me Naiset -lehden haastattelussa olevansa rakastunut. Tuolloin Stellan ei vielä paljastanut kumppaninsa henkilöllisyyttä.

– Ajattelen, ettei kaikkea elämässä voi selittää tieteellä, eikä varsinkaan sitä, miksi jotkut ihmiset saatetaan yhteen. Juuri nyt olen tosi onnellinen, sillä olen tavannut uuden miehen ja olen rakastunut, Stellan kertoi tuolloin Me Naisille.

Stellan tunnetaan monista tv-sarjoista ja elokuvista. Hänet on nähty muun muassa Siskonpeti- ja Strada-sarjoissa sekä 8 päivää ensi-iltaan- ja Rakkauden rasvaprosentti -elokuvissa.

Artikkelia muokattu 22:05: Korjattu Stellanin ikä. Hän on 44-vuotias, ei 45, kuten artikkelissa kerrottiin ensin

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?