Vesa Keskinen täräyttää suorat sanat ”perhekriisistään” – selittää nyt, miksi Jane-vaimo ja lapset häipyivät ulkomaille

Julkaistu:

perhe-elämä
Vesa Keskisen Jane-vaimo lensi perheen lasten kanssa kotimaahansa Brasiliaan. Seiskan mukaan kyseessä olisi perhekriisi, mutta kyläkauppias kertoo Janen palaavan pian Suomeen.
Keskiviikkona ilmestyneen Seiskan mukaan Jane Keskinen lähti ulkomaille mietiskelemään sitä, voisiko perheeseen hankkia lisää lapsia. Samojen tietojen mukaan Vesa Keskisellä olisi vauvakuume. Vesa hieman toppuuttelee näitä vauvaintoilijoita.

– Ei minulla mitään vauvakuumetta ole, mutta ei ole mitään ajatusta vastaankaan. Kun Maria, 5, ja Toivo, 3, ovat vähän isompia, voisimme harkita kolmatta, Vesa Keskinen tuumii.

Jane matkusti kotimaahansa Marian ja Toivon kanssa.

– Minun piti tulla perässä, mutta eivät anna työt periksi. Meillä on tulossa ruokapuoleen ja tavarapuoleen iso laajennus. Kaiken pitää olla valmiina kesäkuun alkuun mennessä. Lentolippu piti perua ja soittaa Janelle, että työkiireiden takia en pääse tulemaan.

Mediassa olleiden tietojen mukaan Jane lähti kotomaahansa pohtimaan sitä, pitäisikö perheeseen hankkia lisää lapsia.

– Varmasti sitä voisimme miettiä, jos olisin ollut siellä, mutta ei lapsia puhelimen välityksellä tehdä. Eiköhän me ehditä pääsiäisenä aloittaa mietiskely. Jane tulee pääsiäiseksi kotiin. Meillä on yhteinen pääsiäinen, Vesa sanoo.

Tieto Vesan vauvakuumeesta lähti ilmeisesti siitä, kun hän tv-ohjelman teon yhteydessä asiasta vihjaisi.

– Heitin, että minulle kyllä sopii. Jane taas sanoi, että hän ei tässä vaiheessa halua lisää lapsia.


Jane ja lapset lähtivät Brasiliaan tuttavaperheen kanssa.

– Lasten hoitoon on tarjolla runsaasti apua. Janen äiti, isä ja veli auttavat. Ystävät ja sukulaiset hoitavat. Ei siellä ole mitään hätää, Vesa kertoo.

Vesa ei paljasta sitä, koska Jane ja lapset laskeutuvat Suomen kamaralle.

– Me vietämme pääsiäisen yhdessä. Voimme miettiä vauvan tekemistä. Kalenterini on tyhjä pääsiäisen osalta. On aikaa viettää perheen kanssa.

Vesa Keskisen Kaarina-äiti sai hiljakkoin aivoinfarktin. Hän on nyt kuntoutuksessa Ähtärissä.

– Kuntoutusohjaaja soitti, että äiti on hyvässä kunnossa henkisesti ja fyysisesti, Vesa kertoo.

Kotiin äiti pääsee lähiaikoina.

– Olen hankkinut hänelle turvarannekkeen. Jos alkaa tuntua pahalta, pitää painaa nappia, ja vartija syöksyy paikalle muutamassa minuutissa.