Irstasta luksuselämää viettävän ”Candymanin” kartanolla järjestetyt bikinikuvaukset päättyivät kauhuun – kaunottaret juoksivat kirkuen pakoon

Julkaistu:

Miljonääri Travers Beynonin kartanolla järjestetty bikinikuvaussessio päättyi ikävästi.
Australialainen tupakkamiljonääri Travers Beynon tunnetaan luksuselämästään ja erikoisesta asumisjärjestelystään. Beynon jakaa Australian Gold Coastilla sijaitsevan kartanonsa vaimonsa, tyttöystävänsä ja useiden muiden naisten kanssa.

Beynon järjestää kartanollaan jatkuvasti juhlia ja hän kuvaa mielellään vähäpukeisia tyttöystäviään Instagram-tililleen. Aivan putkeen kuvaukset eivät aina mene, kuten Beynon on Instagram-sivuillaan esitellyt.

Beynon julkaisi Instagram-sivuillaan turvakameroiden taltioiman videon, jossa nähdään, kuinka bikinimallit juoksevat kartanon mailla kirkuen karkuun heitä jahtaavaa eläintä. Baynon kirjoittaa naisten paenneen innokasta kengurua, joka oli keskeyttänyt bikinikuvaukset.

– Kengurun hyökkäys Candy Shop Mansionin kuvauksissa, Beynon myhäilee sivuillaan.
Videolla nähdään, kuinka puolialastomat naiset kiipeilevät aitojen yli pakoon kengurua. Yksi naisista mätkähtää paniikissa aidan päälle, toinen pulahtaa pakojaisiin uima-altaaseen.

– Uima-altaaseen mennyt tyttö on heistä fiksuin. Samaa ei voi sanoa tytöstä, joka kaatui aidan päälle, fanit naureskelevat Instagramissa.

– Nostan hattua naiselle, joka meni altaaseen. Paras videolla oli kuitenkin tyttö, joka ei saanut porttia auki ja hyppäsi aidan yli. Hän oli kuitenkin ystävällinen ja avasi portin muille.


Ilmeisesti osa kuvista on kuitenkin onnistunut kengurusta huolimatta, sillä Beynon on julkaissut bikinikuvauksista otoksia Instagramissaan:
46-vuotias ”Candyman” -lempinimellä tunnettu Beynon on ansainnut omaisuutensa tupakkabisneksillä. Travers Beynon joutui valtavan kohun keskelle vuonna 2015, kun hän jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hänen vaimonsa ja tyttöystävänsä poseerasivat nelinkontin. Kaulansa ympärillä naisilla oli panta ja kuvassa Beynon talutti naisia hihnassa kuin koiria.


Beynonin 17-vuotias tytär on kertonut haastatteluissa perheen elämän olevan melko normaalia, vaikka he jakavatkin kotinsa useiden naisten kanssa.

– Kyllä, isällä on vaimo ja vähän enemmän tyttöystäviä kuin normaalisti, mutta olemme perhe ja saamme homman toimimaan, Lucciana Beynon kuittasi asian hiljattain Uniladin haastattelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt