Maisa Torppa 28 vuotta! Näin hän on muuttunut vuosien varrella – tärähti julkisuuteen 10 vuotta sitten riettaasta Miss Bikini -kilpailusta

Maisa Torppa 28 vuotta! Näin hän on muuttunut vuosien varrella – tärähti julkisuuteen 10 vuotta sitten riettaasta Miss Bikini -kilpailusta

Julkaistu:

synttärisankari
Maisa Torppa ponnahti julkisuuteen kymmenen vuotta sitten.
Maisa Torppa täyttää tänään 28 vuotta. Julkkiskaunotar ja tosi-tv-tähtönen nousi alun perin julkisuuteen Miss Bikini -kilpailusta vuonna 2009. Hän oli tuolloin vain 17-vuotias.

Torppa sijoittui alun perin kilpailussa toiseksi, mutta peri kruunun Caroliina Kinnarisen menetettyä sen pahoinpitelytuomion jälkeen.


Torppa ponnahti kilpailun kautta julkisuuteen tasan 10 vuotta sitten. Miss Bikinin jälkeen tie vei MTV:n chat- ja peliohjelmien juontajaksi.


Voit katsoa Maisa Torpan esittelyvideon Miss Bikini -kilpailussa alla. Viimeinen Miss Bikini valittiin vuonna 2012.Miss Bikinin jälkeen Torppa viihtyi kohuotsikoissa. Hän osallistui myös tosi-tv-ohjelma Viidakon tähtösiin ja siitä tehtyyn Aurinkorannan tähtöset -spin offiin.


Vuonna 2012 Torppa meni naimisiin Atte-rakkaansa kanssa. Hän sai esikoispoikansa saman vuoden syyskuussa, kuukausi häiden jälkeen. Suhde päättyi pian eroon.


Torppa on ehtinyt toimia myös panelistina keskusteluohjelma Tuulitunnelissa ja samana vuonna Alanyan sankarit -ohjelmassa.


Vuonna 2015 Torppa viihtyi otsikoissa. Hän aiheutti blogikirjoituksellaan muun muassa tissikohun, jossa tyrmäsi pienet rinnat.

Myöhemmin Torppa myönsi laukoneensa kommenttejaan aiheuttaakseen kohua.


Vuonna 2016 Torppa vahvisti suhteensa rallikuski Jari-Matti Latvalaan. Pari juhlisti tällä viikolla kolmea yhteistä vuottaan yhdessä.
Vuonna 2016 Maisa nähtiin jälleen uudessa tv-ohjelmassa, Maisan ja Nikon luksusmatkoissa.


Juhannuksena 2017 Torppa ja Latvala kihlautuivat.

– Elämäni rakkaus kysyi ja minä sanoin KYLLÄ!! Menemme naimisiin, Maisa kertoi Instagramissa.

Viime vuonna Torppa kertoi Instagramissa luopuneensa julkisesta roolistaan.

– Täysin loppuun kulutettuna ja henkisesti lyötynä mä lopetan tämän päivityksen myötä julkisen urani, Torppa kirjoitti.


Päivityksen jälkeen Maisa vieraili vielä yhdessä netti-tv-sarjassa, mutta sen jälkeen hän kieltäytyi visusti haastattelupyynnöistä. Seitsemän kuukautta myöhemmin Maisa puhui IS:lle julkisuuden varjopuolista. Torppa tahtoi olla varoittava esimerkki julkkiksiksi pyrkiville nuorille.

Hän kertoi kokeneensa elämässään niin rankan ajanjakson, että hänen painonsa oli pudonnut 12 kiloa.
Tänä vuonna Torppa valmistui lähihoitajaksi. Hän on iloinnut Instagram-tilillään valmistumistaan ammattiin ja matkustellut runsaasti ympäri maailmaa.
https://www.instagram.com/p/Bv8hPHkDo9n/

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt