Heidi Suomi julkaisi meikittömän kuvan ja täräytti väkevän mielipiteensä laittautumisesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Heidi Suomi julkaisi meikittömän kuvan ja täräytti väkevän mielipiteensä laittautumisesta

Heidi Suomi korostaa, että kaikilla on oikeus laittautua juuri niin paljon kuin he haluavat.

16.4.2019 20:22

Entinen yleisurheilija ja radiojuontaja Heidi Suomi julkaisi tiistaina kuvan, jossa poseeraa kameralle meikittä.

Kuvan yhteydessä Suomi, 44 vuotta, ottaa kantaa kuvankäsittelyyn ja laittautumiseen. Hän korostaa, että kaikilla on oikeus laittautua tai olla laittautumatta juuri niin paljon kuin he haluavat.

– Kun on jonkun aikaa katsellut ja julkaissut itsestään kuvia, joissa on meikkiä ja/tai suodattimia, voi erehtyä luulemaan näyttävänsä silotellulta ja kivalta. Tältä mä nyt kuitenkin näytän suurimman osan ajasta, ja se on ihan ok. Aion jatkossakin käyttää meikkiä, irtoripsiä, hiusväriä, suodattimia ynnä muita kauneuskeinoja, ja sekin on ihan ok, Suomi kirjoittaa kuvatekstissä.

– Mun mielestä on ihan ok haluta näyttää kivalta – myös kuvissa. Mun mielestä on myös ihan ok näyttää just siltä, miltä haluaa tai julkaista itsestään just niin käsiteltyjä tai käsittelemättömiä kuvia kuin itse haluaa. Mä julkaisin nyt tän, ja sekin on ok.

Kuva on kerännyt hetkessä satoja tykkäyksiä ja lukuisia kommentteja.

– Ei todellakaan tarvitse käyttää suotimia. Kaunis aikuinen nainen.

– Kaunis on kaunis ilman meikkejäkin.

– Olet aina kaunis!

Suomi on puhunut luonnollisuuden puolesta aiemminkin. Radio Novalla juontava Suomi julkaisi maaliskuussa kuvaparin valmistautumisestaan Radiogaalaan. Ensimmäisessä kuvassa hän poseerasi suihkunraikkaana, seuraavassa taas täydessä tällingissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?