Morsiamen uskomaton tilitys hämmästyttää – vaatii ”liian kauniilta” kaasoltaan korvausta hääpäivänsä pilaamisesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Morsiamen uskomaton tilitys hämmästyttää – vaatii ”liian kauniilta” kaasoltaan korvausta hääpäivänsä pilaamisesta

Morsian syyttää kaasoaan muun muassa kaiken huomion varastamisesta ja uskoo tämän hautoneen kostoa.

16.4.2019 7:18

Häiden järjestäminen ei aina ole helppoa. Maailmassa on monia asioita, jotka voivat mahdollisesti pilata tämän ikimuistoisen päivän. Joskus se voi olla huono sää, joskus epäonnistunut pitopalvelu.

Erään brittimorsiamen päivän onnistui kuitenkin tämän omien sanojensa mukaan pilaamaan se yksi ainoa ihminen, jonka kohdalla sen ei tulisi olla mahdollista - nimittäin morsiamen kaaso.

Daily Mail uutisoi tänään morsiamesta, joka vaatii kaasoltaan 30 000 punnan korvauksia hääpäivänsä pilaamisesta. Somekansa on kuitenkin ällistynyt paitsi morsiamen älyttömästi vaatimuksesta, myös sen taustoista.

Morsian syyttää kaasoaan muun muassa siitä, että tämä hankkiutui raskaaksi ennen tämän häitä ja vei näin ajattelemattomasti huomion morsiamesta vauvavatsallaan. Nainen myös pistää kaasonsa tilille tämän ”liian iloisesta persoonasta” ja siitä, että vieraat pyörivät mieluummin kaason, kuin itse morsiamen ympärillä.

Myös kaason puolisoa morsian piti liian komeana häävieraaksi, koska tämä vei niin ikään huomiota pois hääparilta. Hänen mielestään kaikki katseet kiinnittyivät ”liian kauniiseen” kaasoon ja tämän mieheen, joka oli epäreilua - olihan hän suunnitellut häitään kolme vuotta.

– En voi edes katsoa kuvia hääpäivältäni itkemättä. Haluaisin vain uusintamahdollisuuden. Anna on minulle häät velkaa ja uskon, että hän halusi kostaa minulle, morsian tilitti internetissä.

Sosiaalisessa mediassa ihmiset ällistyivät morsiamen reaktiosta ja syyttivät tätä ”bridezillaksi”. Morsiamen tilityksestä tuli välittömästi somehitti, joka on levinnyt tänään villisti ympäri internettiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?