Ensitreffit alttarilla -sarjan kulisseissa kuohuu – sulhanen jätti vaimonsa ja rakastui palavasti ohjelman psykologiin

Julkaistu:

Ensitreffit alttarilla -sarjassa avioituneiden Jonin ja Mollyn suhde ei kestänyt, mutta Jon löysi silti sarjasta elämänsä rakkauden.
Jonathan Francetic ja Molly Duffin avioituivat huippusuositun Amerikan Ensitreffit alttarilla -sarjassa 2018. Asiantuntijat uskoivat Jonin ja Mollyn olevan täydellisiä toisilleen, mutta toisin kävi. Pari ilmoitti eroavansa sarjan päätösjaksossa.

Francetic tilitti sarjan kuvausten päätyttyä, ettei hän hyötynyt kuvauksista millään tavalla.

– Palasin arkeen henkisesti uupuneena, ilman vaimoa, työpaikkaa tai kotia, hän kirjoitti viime keväänä sosiaalisessa mediassa.

Nyt amerikkalaislehdet kertovat, että Franceticin elämässä puhaltavat uudet tuulet. Hän on kosinut uutta naisystäväänsä Jessica Griffiniä. Jon julkaisi Instagram-sivuillaan lemmekkään kuvan, jossa umpirakastunut pari poseeraa Grand Canyonilla.

Erikoisen kihlauksesta tekee se, että Jessica Griffin on Ensitreffit alttarilla -sarjan psykologi, joka oli alunperin saattamassa Jonin ja hänen ex-vaimonsa Mollyn yhteen.

– Rakastan, kuinka onnelliselta hän näyttää. Ai niin, ja menimme kihloihin Grand Canyonilla. Tohtori Jessica Griffin on minun ikuisesti, Francetic intoilee Instagramissa.
Amerikkalaislehtien mukaan parin suhteesta on huhuttu jo viime syksystä saakka. Sarjan fanit kirjoittivat sosiaalisessa mediassa bonganneensa Francetic ja sarjan asiantuntijana toimivan Jessica Griffinin yhdessä milloin missäkin. Kuukausien huhumyllyn jälkeen pari vahvisti seurustelevansa.

Jonin ja Jessican edustaja kertoo E! Newsille parin tienneen jo pitkään, että he haluavat olla yhdessä loppuelämänsä.

– He ovat molemmat innoissaan. He tiesivät, että tämä olisi lopputulos, sivustolle kerrotaan.

Alkoiko suhde jo kuvauksissa?

Sarjan fanit ovat arvuutelleet Twitterissä, että alkoiko heidän suhteensa jo sarjan kuvausten aikaan. Monien sarjan fanien mielestä psykologi Jessica Griffin suhtautui vihamielisesti Jonin vaimoon Molly Duffiin, kun pari kävi psykologin juttusilla puimassa liittonsa ongelmia.

Jessica Griffin on vastannut väitteisiin blogissaan kierrellen ja hän on huomauttanut, ettei Jon ollut hänen potilaansa sarjan kuvausten aikana.

– Minä ja muut asiantuntijat emme ole parien terapeuttia sarjan ulkopuolella. Meillä ei ole ollut missään vaiheessa lääkärin ja potilaan luottamussuhdetta. Minun roolini rakkausasiantuntijana on neuvoa sarjan pareja, hän kirjoitti.

Griffin valottaa omalla Instagram-tilillään hieman parin rakkaustarinan alkua. Hän kuvailee, kuinka löysi rakkauden hämmästyttävällä tavalla ja vihjaa, että Francetic oli se, joka teki aloitteen.

– Olen aina sanonut, että voit löytää rakkauden uskomattomilla tavoilla. Täytyy vain seurata sydäntään ja olla oma itsensä, niin se oikea ihminen löytää sinut. Jos hän on tarpeeksi sisukas ja jäljittää sinut, eikä ota kieltävää vastausta...
People-lehden mukaan Griffiniä ei nähdä sarjassa enää jatkossa asiantuntijana. Epäselvää on, jättääkö Griffin sarjan omasta tahdostaan, vai onko hän saanut potkut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt