Tunnettu tv-kasvo sai varoituksen lääkäriltä ja laittoi korkin kiinni – huomasi heti muutoksia ulkonäössään

Julkaistu:

Britannian aamu tv:n juontaja on jättänyt alkoholin. Se ei kuitenkaan ole ollut helppoa.
Good Morning Britain -ohjelman juontaja ja tunnettu tv-kasvo Susanna Reid, 49, on luopunut alkoholista täysin.

Lääkäri antoi Reidille varoituksen siitä, että alkoholi voisi aiheuttaa hänelle elinikäiset arvet kasvoihin, uutisoi The Sun. Alkoholi aiheutti Reidille verisuonten katkeilemista kasvojen iholla.

– Luovuin siitä, koska lääkäri kehotti minua tekemään niin. Olin huolissani, sillä kasvoni olivat jatkuvasti punaiset. Sain helposti ihottumaa ja näppylöitä, jotka jättivät arpia, Reid kertoi The Sunday Timesille.

– Yritin turvautua voiteisiin ja ihonhoitoon, mutta tiesin sisimmässäni, että ihoni ongelmat johtuivat siitä, mitä laitan kehooni.


Reid sanoi rakastaneensa alkoholia. Hän kertoi, että monet hänen parhaista muistoistaan liittyvät alkoholiin.

– Elämäni parhaat illat olen viettänyt The Groucho -klubilla naukkaillen kuivaa valkoviiniä ja illat ovat päättyneet vodka shotteihin pimeissä Sohon yökerhoissa.

– Rakastin kaikkia alkoholinautintoja: kuohuviinin sihahdusta, shampanjan pehmeitä kuplia, Guinness-oluen runsautta ja väkevien shottien paheellisuutta. Minulla ei ollut ongelmia sen kanssa, miten alkoholi vaikutti käytökseeni. Pidin hauskaa ja en satuttanut ketään.

Helppoa alkoholista luopuminen ei ole ollut. Reidille on sattunut yhteensä kahdeksan lipsahdusta sen jälkeen, kun hän viime elokuussa laittoi korkin kiinni.


– Se on vähän kuin suhde, josta et ole vielä valmis päästämään irti. Tulee hetkiä, jolloin sorrut siihen taas.

– Joka kerta sorruttuani olen katunut alkoholia. Se joko teki minusta kärttyisän tai minulla meni päiviä toipua.

Lopetettuaan juomisen Reid on laihtunut lähes kymmenen kiloa, eikä ole enää kärsinyt uupumuksesta tai ihon punoituksesta.

Reid myönsi, että alkoholista luopumisen huono puoli on se, että hänen ystävänsä ovat leimanneet hänet tylsäksi. Näin on tehnyt myös hänen juontajakollegansa Piers Morgan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt