Dynastia-tähden Lontoon kodissa koettiin kauhunhetkiä, kun tulipalo alkoi yllättäen riehua – aviomieheltä sankarillinen reaktio

Julkaistu:

Tulipalo
Näyttelijä Joan Collins kiittelee Lontoon palokuntaa ripeästä toiminnasta.
Saippuasarja Dynastiasta koko kansan tietoisuuteen 80-luvulla ponnahtanut Joan Collins joutui keskelle painajaista lauantai-iltana, uutisoi People.

Collins, 85, oli aviomiehensä Percy Gibsonin kanssa pariskunnan Lontoon kodissa, kun hän huomasi savun hajun tunkeutuvan asuntoon. Äkkiä pariskunta tajusi asunnon vierashuoneen olevan liekeissä.

– Percyllä oli asunnossa kaksi palosammutinta, joten hän juoksi sammuttamaan paloa samalla, kun Joan soitti palolaitokselle. Percy sai suurimman osan palosta hallintaan, näyttelijän tiedottaja kommentoi lehdistölle sunnuntaina.


Kaikeksi onneksi Collins tai tämän aviomies eivät kumpikaan loukkaantuneet tulipalossa. Pariskunta on kuitenkin ymmärrettävästi järkyttynyt lauantain tapahtumien seurauksena.

– He pakenivat paloa vahingoittumina, mutta ovat suunniltaan tästä tilanteesta. Percy todella pelasti päivän. Hän oli se, joka sai palon hallintaan ennen palomiesten saapumista, Collinsin edustaja kommentoi tapahtumien kulkua.Peoplen mukaan pariskunta voi kuitenkin jo paremmin ja he palasivat Lontoon asuntoonsa jo heti maanantaina nähdäkseen palon aiheuttamat tulot omin silmin.

Collins ei itse ole kommentoinut tapahtumia lehdistölle. Sen sijaan sosiaalisessa mediassa näyttelijätär kiitti fanejaan tuesta. Collins kiitti Twitterissä julkaisemassaan postauksessa myös aviomiestään urheasta toiminnasta.– Kiitos sydämeni pohjasta Lontoon palolaitokselle, joka saapui eilen keskelle kauhistuttavaa paloa asunnossamme. Sankarini Percy oli jo taltuttanut liekit, jotka olivat vallanneet koko seinän, näyttelijä kirjoittaa.

Lontoon paloasemalta vastattiin Collinsin kiitoksiin. Dany Cotton, Lontoon palopäällikkö kiitti naista kauniista viestistä.
– Kerrothan, jos voimme mitenkään auttaa, hän kommentoi Twitterissä.

Collins tähditti suosittua Dynastia sarjaa 80-luvulla. Hänet palkittiin roolisuorituksestaan muun muassa Golden Globe -palkinnolla. Hänellä on myös tähti Hollywood Walk Of Famella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt