Lola Odusoga avautuu blogissaan viimeisistä hetkistään Selviytyjissä: ”Tiesin oman pelini olevan pelattu”

Julkaistu:

Lola Odusoga julkaisi blogikirjoituksen, jossa hän avautuu viimeisistä hetkistään Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.
Takavuosien Miss Suomi Lola Odusoga kirjoittaa Apu-lehden blogissaan Selvityjät Suomi -ohjelman juonenkäänteistä ja liittoumista, jotka muodostuivat kilpailun aikana vahvoiksi. Hän myös avaa tuntemuksiaan oman kilpailunsa päättymistä edeltäneinä hetkinä.

Odusoga äänestettiin sunnuntai-illan Selvityjät Suomi -jaksossa kotimatkalle selkeällä enemmistöllä. Lolan mukaan liittoumat olivat tuossa vaiheessa niin selkeät, ettei niitä voinut enää muuttaa.

– Leirissä oli niin selkeä neljä vastaan kaksi asetelma, että asiaan ei ollut tulossa muutosta kovin helpolla. Kukaan ei myöskään koittanut tätä salailla, sillä tässä kohtaa peliä kaikki liittoumat olivat jo kristallin kirkkaana nähtävissä, Lola kirjoittaa blogitekstissään.


Koskemattomuuskilpailusta tippunut Lola toivoi voittoa liittolaiselleen Tuuli Matinsalolle. Oman pelinsä hän tiesi jo päättyvän.

– Toivoin loppuun asti koskemattomuuskisan voittoa Tuulille, koska halusin välttyä jännittämiseltä, kumpi nyt lähtee ensin. Halusin varmuuden. Ja sieltähän se voitto Tuulille tuli, ja jännitys loppui siihen pisteeseen. Tuuli olisi edelleen hurja vastus muulle jengille, ja vielä voitaisiin ehkä hänen puoleltaan jotenkin koittaa asemia horjuttaa, mutta tiesin oman pelini olevan nyt pelattu, Lola kirjoittaa.

Lopulta tiputuksen jälkeen Lolan mielen valtasi helpotus siitä, että nyt pääsisi kotiin.

– Vaikka olin onnellinen päästessäni kohta pois, samalla olin surullinen siitä, että Tuuli joutuisi jäämään tänne yksin. Heimoneuvostossa oli vaikea enää pidätellä hymyä, sillä odotin vain kärsimättömänä sen loppumista. Olinhan juuri pelastunut autiolta saarelta.

Ei mikään juoksukilpailu

Lola on sanonut aiemmin, että häntä ärsyttää, kuinka Selviytyjät Suomessa korostetaan fyysisen voiman merkitystä kilpailussa. Hän huomasi, kuinka ihmiset arvioivat ulkonäön perusteella.

– Aivan kuin olisin jollain tapaa puutteellinen tai kykenemätön samoihin normaaleihin asioihin kuin muut. Se on sosiaalinen peli, ei mikään juoksukilpailu, Lola sanoi haastattelussa.

– Laskin sen henkilökohtaiseksi edukseni. Jos olisin pelitaitojeni lisäksi ollut vielä yhtä hyvässä kunnossa kuin ex-olympiaurheilijat, olisin ollut saman tien ulkona.