Antti Rinteen Heta-vaimolta yllättävä paljastus – esiintyy Mäntsälän teatterissa hallitusta kritisoivassa näytelmässä

Julkaistu:

Heta Ravolainen-Rinne on tänä keväänä mukana Näillä palkoilla ei makseta -näytelmässä.
Antti Rinteen ja Heta Ravolainen-Rinteen sunnuntaiyö lienee ollut kiireinen. SDP nousi Suomen suurimmaksi puolueeksi sunnuntain eduskuntavaaleissa ja Antti Rinteen harteille asetellaan jo kovaa tahtia seuraavan pääministerin viittaa.

Ilta-Sanomat tavoitti onnellisen pariskunnan kotiovelta Mäntsälästä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Tyytyväinen Rinne kommentoi vaalitulosta Ilta-Sanomien toimittajalle onnellisena.
– Hyvältähän tämä tuntuu, kun ollaan suurin puolue ensimmäistä kertaa 20 vuoteen. Sellainen trilleri kyllä oli tämä ilta, ettei paremmasta jännitysnäytelmästä ole pulaa, Rinne naurahti.


Rinne osoitti vuolaasti kiitoksia myös vaimonsa Hetan suuntaan. Hetaa ei kuitenkaan ainakaan tänä keväänä nähdä miehensä rinnalla poliittisissa riennoissa, sillä naisella on muita suunnitelmia. Hän nimittäin tekee uuden aluevaltauksen teatterin parissa.

– Mäntsälän teatterissa on tälläinen Näillä palkoilla ei makseta -farssi, Ravolainen-Rinne kertoi Ilta-Sanomien toimittajalle.

Tero Poralin ohjaama näytelmä saa ensi-iltansa 4. toukokuuta ja sitä esitetään kesäkuun puoliväliin asti. Näytelmä perustuu italialaisen Dario Fon käsikirjoitukseen.


Näillä palkoilla ei makseta on poliittinen satiiri. Tarina kertoo yhteiskunnasta, jossa elinkustannukset kasvavat ja tulotaso laskee. Ilta-Sanomien toimittaja tiedustelikin Ravolainen-Rinteeltä, onko näytelmässä havaittavissa pientä kiky-kritiikkiä.

– Kyllä tässä hieman on, mutta mulla ei oo osaa siihen asiaan. Ihan ohjaajan näkemyksellä mennään, naurahti Heta, joka esittää näytelmässä Ripe-nimistä hahmoa.

Nainen paljasti, ettei Antti ole toistaiseksi ehtinyt seuraamaan näytelmän harjoituksia. Rinne kuitenkin lupasi tulla katsomaan vaimonsa suurta hetkeä näytelmän ensi-iltaan, mikäli vain suinkin kykenee.
Antti Rinne ja Heta Ravolainen-Rinne viettivät viime kesänä 10-vuotishääpäiväänsä. He tutustuivat aikoinaan ammattiliitossa työskennellessään. Pariskunta on vuosien saatossa ollut otsikoissa muun muassa suuren 11-vuoden ikäeronsa takia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt