Kitaristilegenda menehtyi kesken 50-vuotisjuhlakiertueen

Julkaistu:

UFO-yhtyeen kitaristi ja kosketinsoittaja Paul Raymond on kuollut 73-vuotiaana.
Muusikko Paul Raymondin puoliso Sandra vahvistaa kitaristin menehtyneen lauantaina sydänkohtaukseen. Raymond oli juuri palannut UFO-yhtyeensä kanssa kiertueelta Britanniasta ja Irlannista ja hänen oli tarkoitus jatkaa kiertuetta ensi syksynä.

– Sydän epätoivoisena ja särkyneenä, tappavalta tuntuvaa tuskaa tuntien, joudun kertomaan, että kaunis ja rakastettu rakkaani Paul Raymond on menehtynyt. Lääkärit yrittivät elvyttää häntä ja onnistuivatkin, mutta hänen sydämensä petti, eikä mitään ollut enää tehtävissä. Hän menehtyi sydänkohtaukseen, puoliso kirjoittaa.


Puolison mukaan Raymond oli nauttinut suunnattomasti kiertueesta ja odottaneen innolla syksyä, jolloin kiertueen oli tarkoitus jatkua.

– Tämä kuva on keskiviikolta, jolloin lähdimme viimeisestä hotellistamme takaisin Saksaan, hän kirjoittaa ja julkaisi muusikosta viimeiseksi jääneen kuvan Facebookissa.Raymondin ura alkoi 60-luvulla jazzmuusikkona, mutta parhaiten hänet tunnetaan brittiläisen UFO-yhtyeestä. Yhtye viettää tänä vuonna 50-vuotisjuhlaansa ja samalla laulaja Phil Moggin viimeiset keikat yhtyeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt