David Beckhamin 20-vuotias poika hempeili estoitta mallirakkaansa kanssa – suutelivat intohimoisesti keskellä Coachella-festivaaleja

Julkaistu:

Brooklyn Beckham osoitti avoimesti hellyyttään mallina työskentelevälle tyttöystävälleen.
Yhden maailman tunnetuimman julkkispariskunnan David ja Victoria Beckhamin vanhin lapsi Brooklyn Beckham, 20, osallistui tänä viikonloppuna Coachella-festivaaleille. Coachella on Kaliforniassa Coloradon aavikon Coachella Valleyssa vuosittain järjestettävä julkkisten suosima musiikki- ja taidefestivaali.

Brooklyn herätti huomiota hempeillessään festivaaleilla lauantai-iltana mallikaunotar Hana Crossin kanssa. Pari ei välittänyt Daily Mailin mukana katseista tai kameroista, vaan kuherteli avoimesti väkijoukon keskellä.


Rentoihin festariasuihin pukeutunut pari oli silmin nähden rakastunut, ja he suutelivat toisiaan antaumuksella hämärän laskeutuessa festivaalialueen ylle.

Mukana Coachellassa olivat myös Brooklynin pikkuveljet Romeo, 16, ja Cruz, 13. Nelikko vietti yhdysvaltalaismedioiden mukaan iltaa hyväntuulisina.

Seurue saapui festivaaleille jo perjantaina, jolloin Brooklyn nähtiin kulkemassa käsi kädessä tyttöystävänsä kanssa. Pariskunta nautti festivaaliruokaa rennosti nurmikolla istuen.


Brooklyn on tapaillut nuorta mallikaunotarta jo jonkin aikaa. Huhut saivat vahvistuksen viime vuoden lopussa, kun pari asteli kameroiden eteen käsi kädessä.

Nuoren miehen tyttöystävä on yksi tämän hetken kuumimpia malleja ja muotivaikuttajia. Hana edustaa tällä hetkellä kolmen kuuluisan mallitoimiston listoilla. Myös Brooklyn on kokeillut siipiään mallimaailmassa.


Brooklynin vanhemmat David ja Victoria ovat lähipiiritietojen mukaan erittäin onnellisia nuoren parin rakkaudesta. Brooklyn on ottanut etäisyyttä vanhempiinsa ja muuttanut asumaan perheen 36 miljoonan euron arvoisen kartanon lisäsiipeen.

– Nyt hän voi viettää Hanan kanssa aikaa niin paljon kuin hän haluaa, lähipiiristä kerrotaan.

– David ja Victoria rakastavat sitä, kun Brooklyn on kotona Lontoossa. He ovat kuitenkin päättäneet, että hän tarvitsee itsenäisyyttä edes jollakin tapaa, lähipiiristä lisätään.


Brooklyn Beckhamin rakkauselämä on ollut erittäin vilkasta. Vielä viime vuonna alussa paparazzit ikuistivat Brooklynin hempeissä tunnelmissa Playboy-malli Lexi Woodin, 20, kanssa.

Tällöin Beckham kuvattiin Hollywoodissa tatuointistudiossa tummanhiuksisen kaunottaren kanssa, eikä Beckham näyttänyt pystyvän pitämään näppejään erossa näyttävästä seuralaisestaan.


Brooklynin isä David on yksi maailman tunnetuimpia huippujalkapalloilijoita.

David muisti maaliskuun alussa Brooklynin 20-vuotissyntymäpäiviä kirjoittamalla sosiaaliseen mediaan tunteikkaan viestin. David kertoi olevansa erittäin ylpeä pojastaan.

– 20 vuotta sitten tämä pieni mies tuli elämäämme. Emme voisi olla ylpeämpiä siitä, millainen mies hänestä on kasvanut ja miten intohimoisesti hän tekee kaiken, mihin ryhtyy. Rakastamme sinua, onnea iso poika, David kehui Instagramissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt