Lola Odusoga äänestettiin ulos Selviytyjistä – tilitti kameroille kylmäävän arvion kisan etenemisestä

rac

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Lola Odusoga joutui jättämään Filippiinien viidakon ja Selviytyjät Suomi -kilpailun. Kisan etenemisestä hänellä oli selvä mielipide.
Jännittävästä Selviytyjät Suomesta lähetettiin kotiin sunnuntai-illan jaksossa Lola Odusoga. Nyt finaalia kohti etenevässä taistelussa on jäljellä enää viisi kilpailijaa.

Odusoga äänestettiin heimoneuvostossa kotimatkalle selkeällä enemmistöllä, sillä häntä ja Tuuli Matinsaloa vastaan liittoutuivat Virpi Kätkä, Miska Haakana, Kim Herold ja Wallu Valpio.

– Olisin varmaan voinut tehdä jotain toisin, kuten pettää liittolaiseni aiemmin. Tsemppiä Tuulille, joka joutuu nyt taistelemaan tuota nelikkoa vastaan, Odusoga kommentoi tunnelmiaan kameralle heti putoamisen jälkeen.

Tippumisen jälkeen Odusoga palasi hotellille, jossa häntä olivat vastassa jo aiemmin tippuneet Lotta Näkyvä, Vilma Bergenheim ja Marko Asell.

– Nyt on päällimmäisenä aika helpottuneet fiilikset. Näin, ettei minulla ollut liikkumavaraa, vaikka kaikkeni yritin, Odusoga kuvaili seurueelle.


Viikkokausia viidakon armottomissa olosuhteissa ollut Odusoga kiitteli ensimmäisenä kovaa maata jalkojensa alla.

– Ihan ensimmäinen fiilis on kova maa jalkojen alla. Se, ettei ole koko ajan upottavaa hiekkaa, mutaa tai nurmikkoa, Odusoga huokaisi.

– Nyt syön ja nautin vedestä, joka ei ole auringon kiehuttamaa. Sitten viimeisenä menen suihkuun, koska sitten alkaa ongelma nimeltä afro. Siinä voi mennä hetki, Odusoga naurahti hiuksiaan osoittaen.


Leirielämä viidakossa ei tuntunut Odusogasta kuitenkaan vastenmieliseltä. Päinvastoin, hän otti ainutlaatuisen haasteen mielellään vastaan.

– En säikähtänyt mitään, koska olin aika hyvin varautunut kaikkeen. Huomasimme tosin pian, että uudella saarella oli rottia ja hiiriä. Muuten olosuhteissa ei ollut mitään ongelmaa, edes ruuan vähyys ei ollut ongelma, Odusoga kertoi.

– Leirielämä alkoi tuntua ahtaalta vasta tässä uusimmassa kokoonpanossa, kun oltiin yhdistytty Himbuyan-heimoksi, Odusoga totesi.


Kilpailun etenemisestä Odusogalla on tarkka arvio. Hänen mukaansa Wallu on nyt erittäin vahvoilla, mutta Miska tai Virpi eivät pysy pelissä tarpeeksi hyvin mukana.

– Wallu on the king, Kimi kulkee hänen perässään ja Miska on fanittaa kilpaa Wallua, Odusoga sanoo.

– Wallu on tuossa porukassa se, joka pystyy bluffaamaan, katsomaan suoraan silmiin ja lyömään kättä päälle. Hän on petollinen, Odusoga sanoo.

Ilta-Sanomien Tutkaneuvosto julkaistaan poikkeuksellisesti alkuviikosta.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin kello 20.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt