Naomi Campbell, 48, sai tarpeekseen: jätti 25-vuotiaan One Direction -tähden – tulinen romanssi paljastui Instagramissa

Julkaistu:

48-vuotias huippumalli Naomi Campbell jätti lehtitietojen mukaan 25-vuotiaan laulajarakkaansa.
Huippumalli Naomi Campbell, 48, on jättänyt laulaja Liam Paynen, 25. Yllättävästä erosta uutisoi Mirror-lehti.

25-vuotiaan One Direction -laulajan ja 48-vuotiaan huippumallin välille syttyi kuuma romanssi tämän vuoden alussa. Nyt Campbell on kuitenkin päättänyt suhteen.

Lähipiiri on juorunnut, että syynä parin hyvin alkaneen romanssin päättymiselle on ”erilaiset elämäntilanteet”. Neljä kuukautta kestänyt suhde on näin ollen historiaa, ainakin mikäli Campbellilta kysytään.

– Liamilla ja Naomilla oli hauskaa yhdessä, he tulivat hyvin toimeen ja nauroivat paljon. Suhdetta ei vain ollut tarkoitettu kestämään, lähipiiri kommentoi lehdistölle.

– He aikovat pysyä ystävinä, koska heillä ei ole mitään toisiaan vastaan, lähipiiristä juorutaan.


Romanssihuhut roihahtivat liekkeihin alkuvuodesta, kun kaksikko flirttaili toisilleen estoitta Instagramin kommenttikentässä. Tarkkasilmäiset fanit huomasivat romanssin syttyneen, kun Payne kommentoi Campbellin olevan täydellinen. Sen jälkeen huippumalli kommentoi paidattoman Paynen kuvaan tämän olevan ”kaunis sielu”.

Julkisten hellyydenosoitusten jälkeen heidän bongattiin treffeillä yhdessä Lontoossa. Myöhemmin pari nähtiin yhdessä kovassa nosteessa olevan laulaja Davido Adeleken keikalla Greenwichissä.

Kun he poistuivat keikalta yhdessä, paikalla olleen mukaan Campbell yritti peittää kasvojaan suurilla tummilla laseilla. Ex-pari pysytteli muutenkin visusti poissa julkisuuden valokeilasta ja vältteli kameroita romanssinsa aikana.


Payne ei ole ensimmäinen musiikkialan vaikuttaja, johon Campbell rakastuu. Maailmanmaineeseen noussut Campbell meni kihloihin U2-yhtyeen basistin kanssa vuonna 1993. Sen jälkeen hän seurusteli pitkään F1-pomo Flavio Briatoren kanssa.

Liam Payne oli ennen Campbellia hullaantunut pitkään 35-vuotiaasta laulaja Cherylistä, jonka kanssa hänellä on 1-vuotias lapsi Bear. Parin rakkaus kuitenkin päättyi eroon yhteisestä lapsesta huolimatta.

Payne on erityisen suosittu nuorten keskuudessa. One Direction on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä poikabändejä. Nykyään mies tekee omaa musiikkiaan.


Naomi Campbell puolestaan on yksi maailman kaikkien aikojen menestyneimpiä huippumalleja, joka on ansainnut urallaan jättiomaisuuden. Brittiläisen kaunottaren mallinura alkoi, kun hän oli vasta 15-vuotias.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt