Yliannostuksesta selvinnyt Demi Lovato laittoi hiustyylinsä täysin uusiksi – muuttunut ulkonäkö kerää kehuja: ”Entistä ehompi ja upeampi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Yliannostuksesta selvinnyt Demi Lovato laittoi hiustyylinsä täysin uusiksi – muuttunut ulkonäkö kerää kehuja: ”Entistä ehompi ja upeampi”

Liki henkensä viime kesänä menettänyt poptähti Demi Lovato on aloittanut puhtaalta pöydältä hiustyyliään myöten.

Demi Lovaton hiustyyli koki muodonmuutoksen pitkästä lyhyeksi.­

14.4.2019 18:41

Yliannostuksen vuoksi melkein henkensä viime kesänä menettänyt poptähti Demi Lovato, 26, on aloittanut puhtaalta pöydältä. Vieroitushoidot läpikäynyt laulaja-näyttelijä lähti sairaalasta vieroitushoitoon ja on nyt päässyt kuiville.

Lovato julkaisi uuden elämänvaiheensa kunniaksi Instagramissa kuvan muuttuneesta hiustyylistään. Aiemmin pitkät kutrit ovat vaihtuneet nyt trendikkääseen polkkatukkaan eli bobiin. Bob tai long bob on olkapäitä hipova tai ne juuri ylittävä polkkatukka.

– Uudet hiukset, Lovato hehkuttaa.

Yli 2,5 miljoonaa tykkäystä saanut kuva keräsi runsaasti fanien ihailevia kommentteja. Ihmiset kehuivat Lovaton näyttävän koko ajan terveemmältä ja iloisemmalta.

– Entistä ehompi ja upeampi Demi Lovato!

– Polkkatukan kanssa on ihanaa.

– Olet kaunis millä tahansa hiustyylillä!

Demi Lovato suosi pitkiä hiuksia usean vuoden ajan.­

Lovato avautui ensimmäistä kertaa tilanteestaan elokuussa. Tällöin hän kiitti Instagramissa nöyrästi perhettään, tiimiään ja Cedars-Sinain -sairaalan henkilökuntaa.

– Olen aina puhunut avoimesti riippuvuudestani. Olen oppinut, ettei tämä sairaus katoa tai hälvene ajan kanssa. Minun täytyy jatkaa taistelua, Lovato kertoo.

Laulaja-näyttelijä kiidätettiin heinäkuun lopussa sairaalaan yliannostuksen vuoksi. Lovato juhli hulppeassa yli kahdeksan miljoonan dollarin asunnossaan läpi yön. Tähden kerrotaan ottaneen huumeiden yliannostuksen hieman ennen puoltapäivää. Lovaton tila oli vakava, sillä hän oli tajuton ensiapuhenkilökunnan saapuessa paikalle. Hän on ollut sairaalassa toipumassa.

Demi Lovaton hiustyyli koki muodonmuutoksen pitkästä lyhyeksi.­

Syömishäiriön lisäksi laulaja on taistellut mielenterveysongelmien kanssa. Laulajalla diagnosoitiin kaksisuuntainen mielialahäiriö hänen ollessaan 18-vuotias.

Lovaton pop-hitteihin lukeutuvat Skyscraper ja Sorry Not Sorry. Näyttelijänä hänet tunnetaan muun muassa Disneyn elokuvasta Camp Rock sekä sarjoista Tavataan välkkärillä ja Sonny with a Chance.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?