Hollywoodin superpari haaveilee jo perheen perustamisesta – Orlando Bloom ja Katy Perry haluavat pienet ja intiimit häät

Julkaistu:

hääunelmia
Pariskunnan lähipiiristä kuiskaillaan, että Orlando Bloom ja Katy Perry eivät malttaisi odottaa yhteistä elämää.
Näyttelijä Orlando Bloom, 42, ja laulaja Katy Perry, 34, eivät malta odottaa tulevia häitään ja yhteisen elämän rakentamista, kirjoittaa People.

– He ovat onnellisin pariskunta. He ovat todella innoissaan kihlauksesta ja häiden suunnittelemisesta, kertoi pariskunnan lähipiiriin kuuluva lähde lehdelle.

– He haluavat pitää yksityiskohdat omana tietonaan, mutta haluavat mieluummin pienen ja intiimin tilaisuuden. He myös haluavat perustaa perheen yhdessä.

Juuri nyt pari kuitenkin nauttii festivaalitunnelmista Coachellassa.

Perjantaina onnellinen pariskunta nähtiin käsikädessä festivaalialueella. Perry oli pukeutunut mustaan lyhyeen toppiin ja liekkikuvioisiin housuihin. Bloom luotti kirkkaankeltaiseen huppariin ja saman sävyisiin shortseihin.


Katy Perry ja Orlando Bloom kihlautuivat ystävänpäivänä kolmen vuoden on-off-seurustelun jälkeen.

Onnellinen Perry paljasti Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa miten romanttinen kosinta tapahtui. Perry kertoi CNN:n mukaan, että varsinainen kosinta tapahtui helikopterin kyydissä Los Angelesin upeiden maisemien yläpuolella.

– Luulin, että olemme menossa taidenäyttelyyn, mutta menimmekin helikopteriin. Se oli todella suloista, Perry nauroi.

Aivan kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan. Perry kertoo, että itse kosinnassa tapahtui monta pientä hassua hetkeä. Bloom oli hommannut helikopteriin shampanjaa ja piilottanut sormusrasian taskuunsa odottamaan sopivaa hetkeä. Lisäksi hän oli kirjoittanut paperille ylös kaiken, minkä hän halusi sanoa rakkaalleen.


Bloom ojensi lapun Perrylle luettavaksi. Kun liikuttunut Perry luki rakkaudentäyteistä viestiä, alkoi tapahtua. Ensin sivummalla ollut shampanjapullo alkoi pitää uhkaavaa ääntä ja hajosi kappaleiksi.

Samaan aikaan Bloom yritti tuloksetta saada sormusrasiaa ulos taskustaan.

– Luin edelleen viestiä, ja hän repi aivan liian isoa sormusrasiaa takintaskustaan. Rasia repi taskun lopulta rikki, Perry kertoi.


Lopulta kaikki päättyi onneksi hyvin: Bloom ojensi Perrylle upean, arviolta viiden miljoonan arvoisen kihlasormuksen. Sormuksessa oli noin neljän karaatin vaaleanpunainen timantti keskellä, jota ympäröivät kahdeksan kirkasta timanttia.

Kosinnan jälkeen helikopteri laskeutui katolle, jossa Perryn läheisimmät ystävät ja perhe odottivat juuri kihlautunutta paria onnittelujen kera.

– Hän suoriutui todella hyvin, Perry kehui.


Parin tie kihloihin ei ole ollut helpoimmasta päästä. Pari erosi maaliskuussa 2017, mutta palasi yhteen samaisena kesänä.

Tuleva avioliitto on molempien toinen. Bloom on aiemmin ollut aviossa huippumalli Miranda Kerrin kanssa, kun taas Perry on ollut naimisissa näyttelijä Russel Brandin kanssa.

14.4.2019 klo 13.32: Korjattu kuvatekstistä roolihahmo, jota Orlando Bloom näytteli.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt