Kris Jenner paljastaa, miten maailman kuuluisin perhe tienaa sosiaalisella medialla – kuusinumeroisia summia ja julkaisukohtainen hinnasto

Julkaistu:

Kris Jenner on paljastanut, millaisia summia Kardashianin siskokset tienaavat sosiaalisen median avulla.
Kardashianin siskoksilla on sosiaalisessa mediassa yhteensä satoja miljoonia seuraajia. Nyt Kardashianin klaanin äiti Kris Jenner, 63, on paljastanut, miten Kardashianit tienaavat somella.

Kris Jenner kertoi CBS Newsille Sunday Morning -ohjelmassa, että Kardashianin siskokset tienaavat hulppeita summia sosiaalisen median kaupallisilla yhteistöillä. Asiasta uutisoi myös muun muassa Mirror.


– Tyttäreni saavat jatkuvaksi tarjouksia yrityksiltä ja brändeiltä, jotka haluavat heidän julkaisevan jotain sosiaalisessa mediassa, Kris sanoi.

– Heille jokaiselle on määritelty tietty palkkio julkaisusta. Heillä on hinnasto, Kris kertoi.


Krisin mukaan hinta määrittyy sen mukaan, millainen tuote tai brändi on kyseessä. Myös se vaikuttaa, kuka siskoksista kaupallisen yhteistyön toteuttaa. Kourtney, Khloé, Kim, Kylie ja Kendall toteuttavat jokainen omaa hinnastoaan.

– Kyse on kuitenkin kuusinumeroisista summista, Kris paljastaa.


Tietyt tuoteryhmät saavat maksaa näkyvyydestä enemmän kuin toiset.

– Jos se on mitä tahansa sellaista, mitä juodaan, syödään tai muuten nautitaan kehon sisäisesti, hinta on korkeampi, Kris kertoi.


Kourtney vieraili suomessa

Kardashianin siskoksista vanhin, Kourtney Kardashian, lomaili hiljattain salaa Lapissa. Kuuluisa kaunotar pysytteli Rovaniemen-reissustaan pitkään vaitonaisena, mutta nyt hän julkaisi suositulla Instagram-tilillään kuvan Suomesta.


Lähes 76 miljoonan ihmisen Instagramissa seuraama Kourtney majaili Suomen-lomallaan rovaniemeläisessä Arctic TreeHouse -luksushotellissa. Maailmantähti julkaisi lomansa aikana mystisen kuvan hotellihuoneestaan. Ei kestänyt kauaa, kun Arctic TreeHouse -hotelli itse jo iloitsi julkisesti naisen visiitistä omassa sosiaalisessa mediassaan. Julkaisu kuitenkin poistettiin pian kaikessa hiljaisuudessa.

Kourtney oli ottanut mukaansa lomalleen ex-puolisonsa Scott Disickin, 35, ja heidän kolme lastaan: Masonin, 9, Penelopen, 6 ja Reignin, 4. Eikä siinä vielä kaikki: lomamatkalle mahtui myös Disickin nykyinen naisystävä Sofia Richie, 20 vuotta.

Superjulkkikset eivät usein paljasta lomansa sijaintiaan yksityisyyssyistä, mutta Kourtney julkaisi reissun päätteeksi kuvan mystisestä luksussviitistä Instagram Tarinoissa. Kourtney ei ole enää Suomessa, ja myös hotelli kertoi Kourtneyn siirtyneen jo lämpimämmille leveyspiireille. He kiittivät tähteä lämpimästi visiitistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt