Yhtä hymyä! Kuningatar Elisabet, 92, saapui hevoskilpailuun keväisessä tyylissä – kannusti hyväntuulisena lapsenlastaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Yhtä hymyä! Kuningatar Elisabet, 92, saapui hevoskilpailuun keväisessä tyylissä – kannusti hyväntuulisena lapsenlastaan

Julkaistu: 13.4.2019 22:34

Erittäin hyväntuulinen kuningatar Elisabet kannusti viikonloppuna laukkakilpailussa kisannutta lapsenlastaan Zara Tindallia.

Kevät on koittanut Britanniassa. Aurinkoinen sää ja vauhdikas hevostapahtuma saivat kuningatar Elisabetin osallistumaan lauantaina The Burnham Market Horse Trials -hevoskilpailuun, kertoo brittilehti Daily Mail.

Kuningatar saapui Norfolkissa sijaitsevalla radalle kannustamaan lapsenlastaan Zara Tindallia, joka osallistuu koko viikonlopun kestävään jännittävään kilpailuun.

Kuningatar edusti tummanvihreässä takissa, samaan sävyyn sointuvassa päähineessä ja tyylilleen ominaisen mustan käsilaukun kanssa.

Huomio kiinnittyi siihen, että kuningatar oli tilaisuudessa yhtä hymyä. Hän jutusteli rennosti seurueensa kanssa, katsoi kilpailuja kiinnostuneena ja kannusti lapsenlastaan.

Kuningatar vietti myös hyvän tovin jutellen kuuluisan laukkaratsastajan Frankie Dettorin kanssa. Keskustelu oli mitä ilmeisimmin erittäin antoisa, sillä kuningatar hymyili leveästi ja naurahteli jutustelun lomassa.

Kuningattarella on pian lisää syytä hymyyn, sillä hän täyttää huhtikuun 21. päivä 93 vuotta.

Zara on kuningatar Elisabetin tyttären prinsessa Annen ja tämän ex-miehen Mark Phillipsin kuopus. Zara tunnetaan kenttäratsastajana ja hän saavutti hopeaa Lontoon olympialaisten joukkuekilpailussa. Koulutukseltaan hän on hevosfysioterapeutti.

Hevoskilpailussa Zaraa olivat kannustamassa kuningatar Elisabetin lisäksi hänen puolisonsa Mike Tindall ja parin lapset, 5-vuotias Mia Grace ja alle vuoden ikäinen Lena. Mike-isä piti huolen, että pienokaiset pääsivät kannustamaan äitiään kilpailun edetessä.

Kuningattaren lapsenlapsenlapsi Mia Grace pääsi kisojen tuoksinassa nauttimaan paikalle tuoduista viihdykkeistä, kuten pomppulinnasta ja sirkusaiheisista ohjelmanumeroista.

Tindallit tapasivat vuonna 2003, kun Zaran serkku, prinssi Harry esitteli heidät toisilleen. Pariskunta avioitui vuonna 2011 ja heidän esikoisensa Mia Grace syntyi tammikuussa 2014.

Zara ja Mike Tindallin tie perheen perustamiseen ei ole ollut helppo. Jouluaattona 2016 hovi tiedotti suru-uutisen siitä, että Zara oli saanut keskenmenon. Lapsen oli ollut tarkoitus syntyä keväällä 2017. Pari joutui käymään läpi myös toisen keskenmenon ennen toisen lapsen syntymää. Zara kertoo, että hän pääsi yli keskenmenoista perheensä avulla.

Kun pariskunta julisti ilouutisen Lena-tyttärestään maailmalle, kertoivat brittihovi ja kuningatar Elisabet olevansa perheenlisäyksestä ”hyvin onnellisia”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?