Amber Heardilta kylmääviä väitteitä avioliitostaan Johnny Deppin kanssa: ”Hänestä tuli hirviö”

Julkaistu:

Amber Heardin mukaan Johnny Deppistä tuli ajoittain todellinen ”hirviö”.
Hollywoodin riitaisan ex-pariskunnan suhteen edesottamuksista on taas tihkunut julkisuuteen uutta tietoa.

Näyttelijä Johnny Deppistä tuli ”hirviö” ollessaan päihtynyt, selviää uusista oikeuden dokumenteista. Alkoholin, lääkkeiden tai huumeiden vaikutuksen alaisena Depp löi, pahoinpiteli ja kuristi ex-vaimoaan Amber Heardia, kertovat muun muassa Mirror ja People.

Heard ja Depp olivat naimisissa vain vähän yli vuoden. Pariskunta erosi toukokuussa 2016. Heardin mukaan Depp pahoinpiteli häntä toistuvasti.

Depp vaatii Heardilta 50 miljoonan dollarin korvauksia perheväkivaltasyytöksistä. Heard on oikeudessa esittänyt yksityiskohtaisia kertomuksia tilanteista, joissa Depp on käyttänyt väkivaltaa.


Deppin kunnianloukkaussyyte perustuu Washington Postissa vuonna 2018 julkaistuun Heardin kirjoitukseen, jonka aiheena on perheväkivalta. Kirjoituksessaan Heard ei mainitse Deppiä nimeltä, mutta Deppin mukaan Heard vihjaa, että kyse olisi hänestä.

Heard kertoi oikeudessa muun muassa, että hän ja Depp alkoivat tapailla vuonna 2012.

– Noin vuosi siitä, kun suhteemme oli alkanut huomasin, että Johnny väärinkäyttää lääkkeitä, huumeita ja alkoholia, Heard kertoi.

Heardin mukaan joissain tapauksissa, kun Depp käytti samanaikaisesti laittomia huumausaineita ja reseptilääkkeitä, tarvittiin paikalle jopa lääkäriä.

– Kun hän käytti jotain, olin huolissani meistä molemmista. Hänestä tuli aivan toinen ihminen, usein vainoharhainen ja väkivaltainen. Kutsuimme sitä versiota hänestä ”Johnny-hirviöksi”, Heard kertoi.


– Johnny ei usein muistanut väkivaltaista ja vainoharhaista käytöstään selvittyään päihtymystilastaan. Koska rakastin Johnnya, uskoin hänen lupauksiinsa siitä, että asiat muuttuisivat.

– Yhä tänäkin päivänä minulla on tapahtumien vuoksi arpia jaloissa ja käsivarsissa, Heard sanoi.

Heardin ja tämän asianajajan mukaan kunnianloukkaussyyte on täysin tuulesta temmattu.

– Tämä joutava temppu on vain yksi Johnny Deppin toistuvista yrityksistä hiljentää Amber Heard, näyttelijättären asianajaja Eric M. George kommentoi People-lehdelle.

Heardin ja Deppin liitto kesti vain 15 kuukautta. Heard lahjoitti avioeron avioeron yhteydessä saamansa 7 miljoonan dollarin rahasumman hyväntekeväisyyteen. Heard jakoi seitsemän miljoonaa dollaria tasan American Civil Liberties Unionin ja Los Angelesin lastensairaalan kesken.

Heard, 30, on näytellyt muun muassa elokuvissa Rommipäiväkirja ja Zombieland. Heardia yli 20 vuotta vanhempi Depp on kolminkertainen Oscar-ehdokas ja näytellyt monissa menestyselokuvissa, kuten Saksikäsi Edward, Pirates of the Caribbean ja Gilbert Grape.