Temptation Island -Jenna, 23, julkaisi vähäpukeisen kuvan – avautuu muuttuneesta ulkonäöstään: ”En oo jaksanut huolehtia itsestäni”

Julkaistu:

Temptation Islandista ja Big Brotherista tuttu Jenna Mäkikyrö kertoo Instagramissaan painonsa jojoilleen viime aikoina.
Temptation Island Suomen viides kausi pyörii tällä hetkellä tv-ruuduissa. Suositussa sarjassa varatut pariskunnat testaavat rakkauttaan viettelijäsinkkujen keskuudessa.

Yksi tämän kauden värikkäimmistä sinkkupersoonista on Big Brotheristakin tuttu Jenna Mäkikyrö.

23-vuotias nainen julkaisi lauantaina itsestään peilin kautta otetun kuvan, jossa hän poseeraa ilman housuja ja vatsa paljaana. 25 000 seuraajalle jaetun kuvan yhteydessä Mäkikyrö kertoo painonsa jojoilleen viime aikoina. Mäkikyrö toteaa, että aikoo nyt kiinnittää asiaan huomiota ja antaa aikaa itselleen ja hyvinvoinnilleen.

– En oo oikeen jaksanu huolehtia itestäni hetkeen. Sen huomaa ihossa ja siinä että paino jojoilee koko ajan. Onneks asialle voi tehä paljonki ja nyt ajattelin antaa aikaa itelleni, Mäkikyrö kertoo.
– Ainakun valitan millään tavalla ulkonäöstäni, nii minun hyvä ystävä keskeyttää sen ja sanoo ” Ei, vaan sanot että vittu mie oon upee” No niin oonki ja nii oot sieki sielä joka tätä nyt luet! Mäkikyrö muistuttaa.

Tv:stä tutun kaunottaren kuva sai aikaan nopeasti valtaisan kommenttivyöryn, jossa ihmiset kannustivat ulkonäöstään avautunutta Mäkikyröä.

– Pakko tulla sanoo tähän että oot yks mun kauneusihanteista, upea olet!

– Olet upea. Suotta murehdit ulkonäköäsi.

– Sie oot Jenna upee. Todella nätti kaikin puolin.


Jenna nähdään tänä keväänä Temptation Island -sarjassa yhtenä viettelevistä sinkuista.

Baarimikkona työskentelevä Jenna on tottunut railakkaaseen juhlimiseen ja hän paljastikin ohjelman lehdistötilaisuudessa, että välillä homma meinasi lähteä alkoholin kanssa hieman lapasesta. Jenna ja toinen sinkku Emma innostuivat niin, että jopa tuotanto puuttui peliin.
Mäkikyrö tuli tutuksi ensimmäisen kerran Big Brotherista vuonna 2014. Hän rakastui ohjelmassa Dani Öiniin ja pari kihlautui vuonna 2015. Häitä vietettiin kesällä 2017. Avioliitto päättyi kuitenkin lyhyeen, sillä Jenna paljasti Instagramissa eronneensa Danista vain kahden kuukauden kuluttua häistä.


Nainen avautui entisestä liitostaan helmikuussa Temptation Islandin alettua pyöriä tv-ruudussa.

– Minua ei jätetty vaan minä olin se, joka ilmoitti, että avioliittomme on ohi.

Jenna kertoi olevansa kyllästynyt kysymyksiin eronsa syistä ja spekulaatioon siitä, kuka jätti kenet. Siksi hän halusi avata tilannetta julkisesti. Hän ei halunnut olla enää ”naimisissa ollut Jenna”, vaan pelkkä Jenna.

– Tiiättekö sen tunteen, kun joku satuttaa sinua tarpeeksi paljon tavalla tai toisella ja annat kaiken jatkuvasti anteeksi? Jossain vaiheessa tulee raja vastaan ja yksikin asia on liikaa. Meillä tämä tapahtui pian häiden jälkeen. Sain tietää paljon asioita, jotka oli tapahtunu ennen häitä, Jenna kertoi Instagramissa.

Ex-pari ei Jennan mukaan ole enää missään tekemisissä keskenään. Eron jälkeen Jenna muutti yhteen lapsuudenystävänsä kanssa. Hän kertoi olevansa kiitollinen läheisilleen, jotka ovat auttaneet häntä vaikeina aikoina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt