Matkabloggaajan älytön tempaus raivostuttaa – vaaransi henkensä saadakseen täydellisen lomakuvan

Julkaistu:

Matkabloggaaja Kelly Castillen lomakuva ei saanut aivan sellaista vastaanottoa mitä hän toivoi.
Amerikkalainen Instagram-tähti ja matkabloggaaja Kelly Castille, 33, päivittää Instagramiin ja kotisivuilleen henkeäsalpaavan upeita kuvia matkoiltaan. Matkaseuralaisena hänellä toimii hänen puolisonsa Kody Workman, 32, joka on mukana myös suurimmassa osassa Castillen kuvissa.

Reppureissaajiksi itseään kutsuvat Castille ja Workman asuvat tällä hetkellä Indonesiassa, josta pari on julkaissut runsaasti kuvia. Amerikkalaismediat kuitenkin kertovat, että eräs sometähtien kuva on herättänyt raivoa, sillä sen pelätään toimivan huonona esimerkkinä.

Kuvassa pari suutelee toisiaan infinity-uima-altaassa, eli altaassa, joka on suunniteltu siten, että jokin sivu näyttäisi olevan reunaton. Kuvassa Castille roikkuu altaan reunan yli, allaan noin 12 metrin pudotus:
Parin Instagramissa heitä moititaan vastuuttomiksi ja typeriksi, jos he ovat olleet valmiita saattamaan Castillon vaaraan pelkän Instagram- kuvan takia.

– Vain muutaman klikin tähden! Instagramissa puhistaan.

Pari on vastannut kritiikkiin Instagramissaan ja huomauttanut, että todellisuudessa Castille olisi pudonnut toiseen uima-altaaseen, joka on rajattu pois alkuperäisestä kuvasta.
Selitys ei ole tyynnyttänyt kommentoijien raivoa.

– Jos alla on uima-allas, niin kuva on entistä typerämpi. Onpas tämä vaarallista, paitsi että ei olekaan vaarallista, koska alla on toinen uima-allas.

– Vaikka alla olisikin toinen uima-allas, niin on silti vaarallista tippua tuolta korkeudelta veteen, Instagramissa huomautetaan.

Matkabloggaajien kuva on otettu Kayon Jungle Resortissa, jonka sivuilla on julkaistu useita kuvia kyseisestä altaasta. Siinä näkee, millainen pudotus altaasta toiseen todellisuudessa on: