VilleGalle puhuu rakkauselämästään ennennäkemättömän avoimesti Ellessä – löysi tyttöystävän: ”Tässä parisuhteessa ei tule pahemmin riitaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

VilleGalle puhuu rakkauselämästään ennennäkemättömän avoimesti Ellessä – löysi tyttöystävän: ”Tässä parisuhteessa ei tule pahemmin riitaa”

Jare Brand ja Ville Galle Emma-gaalassa. Kaksikko on voittanut urallaan useampia Emma-palkintoja.

Julkaistu: 12.4.2019 21:00

JVG:n Ville Galle kertoo Elle-lehdessä suhteestaan, joka on rauhoittanut häntä paljon.

Rapduo JVG:n Ville Galle ja Jare Brand kertovat Elle-lehden tuoreessa numerossa naissuhteistaan poikkeuksellisen avoimesti.

Molemmat ovat sanoneet julkisuudessa usein, että eivät halua tuoda yksityiselämäänsä julkisuuteen.

31-vuotias Jare on seurustellut tyttöystävänsä kanssa seitsemän vuotta.

Samanikäinen Ville Galle kertoo Ellessä seurustelleensa nyt vuoden tyttöystävänsä kanssa, joka on ”samalla alalla”. Hän perustelee, että oli helppoa löytää rinnalle sellainen ihminen, joka ymmärtää hänen työtään artistina.

– Olin muutaman vuoden sinkkuna, ja tämä suhde on rauhoittanut mua paljon, VilleGalle sanoo.

– Ei mulla ole enää tarvetta lauantain keikan jälkeen lähteä alakerran baariin juomaan kaljaa, vaan tulen ihan mielelläni kotiin. Emme tosin asu yhdessä sillä haluan pitää oman kotini, hän jatkaa.

Hän kertoo, että pariskunnan yhteisiä juttuja ovat muun muassa matkustaminen ja omassa rauhassa mökillä oleskelu.

– Tässä parisuhteessa ei tule pahemmin riitaa, koska kestämme toisiamme paremmin. Entisissä suhteissa, kun on lähtenyt kiertueen jälkeen tyttöystävän kanssa reissuun, on ollut hirveää riitaa koko viikon. Sitten olen ollut vain entistä väsyneempi, Ville Galle sanoo.

Vitsaili sinkkuudesta viime eron jälkeen

Ville Galle seurusteli tiettävästi aiemmin Haloo Helsinki! -yhtyeen Ellin kanssa.

Kun he erosivat, hän sanoi IS:lle, että ei voi puhua erosta julkisuudessa.

– Olen luvannut Ellille, etten puhu asiasta. Nämä ovat vähän vaikeita juttuja. Tämä on ikävä asia, lenkiltä tavoitettu VilleGalle sanoi.

– Olen lenkillä, jotta saan joskus uuden tyttöystävän, tähti heitti humoristiseen tyyliinsä.

Haloo Helsingin Elli ja Ville Galle seurustelivat takavuosina.

Hän kertoi suhteesta myös Laura Frimanin kirjoittamassa JVG Etenee -kirjassa. Se julkaistiin syksyllä 2016.

Kirjassa kerrotaan, että VilleGalle ja Elli tapasivat ensimmäistä kertaa talvella 2012 ruotsinlaivalla, jossa molemmat esiintyivät Goom-opiskelijaristeilyllä. Suhteen kuvaillaan olleen kahden temperamenttisen luonnonlapsen suhde, jossa oli ihanaa intohimoa, mutta myös hirvittäviä ja turhanpäiväisiä riitoja, mustasukkaisuutta ja loputonta erokriiseilyä.

Nykyään ex-pariskunta on mitä luultavimmin hyvissä väleissä keskenään, sillä he ovat tehneet yhdessä musiikkia. JVG:n ja Haloo Helsingin yhteiskappale Texas ilmestyi vuonna 2018.

JVG:llä on ollut todella kova keikkatahti siitä eteenpäin, kun he löivät läpi vuonna 2011 jääkiekon MM-kisojen yhteydessä Häissä-kappaleellaan. JVG on julkaissut viisi albumia ja voittanut kolme Emma-palkintoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?