Taksikuski voitti lotossa yli 4 miljoonaa euroa – pisti voittopotilla ulkonäkönsä uuteen uskoon, ei antanut lapsilleen penniäkään

Julkaistu:

lottovoitto
Melissa Ede voitti 4,6 miljoonaa euroa lotossa ja varasi heti ajan kauneusleikkaukseen.
Taksikuski Melissa Edestä, 58, tuli kertaheitolla miljonääri, kun hän voitti lotossa 4,6 miljoonaa euroa vuoden 2017 lopussa. Hän kertoo paikallislehti HullLivelle käyttäneensä 57 000 euroa kauneusleikkauksiin. Transsukupuolinen Ede kertoo lehdelle käyttäneensä rahat viisaasti, sillä nyt hän näyttää mielestään nuoremmalta.

– Julkaisin kuvan sosiaalisessa mediassa ja kommentit olivat loistavia. Ihmisten mielestä näytän vuosia nuoremmalta! Ede iloitsee.

Taksikuski vitsailee, että hänen täytynee vaihtaa ajokorttinsa kuva, sillä viranomaiset eivät enää tunnista häntä vanhasta kuvasta.

– Nuorennun päivä päivältä. Olen Hullin ikioma Katie Price, hän myhäilee.
Lopputulos on ollut Edestä niin onnistunut, että hän suunnittelee jo täyttä vauhtia uusia kauneusoperaatioita.

– Menen ensi viikolla konsultaatioon kasvojen kohotusleikkauksesta ja nenäleikkauksesta. Mielestäni kauneudella ei ole hintaa.


The Sun -lehti kertoo, että Ede kävi ensimmäisissä kauneusoperaatioissaan jo kaksi kuukautta lottovoiton jälkeen. Hänen kasvoihinsa ruiskutettiin täyteaineita ja botoxia. Tammikuussa hän pisti purukalustonsa uuteen uskoon 9 tuntia kestäneessä hammasoperaatiossa.

Melissa Ede on ollut runsaasti julkisuudessa voittonsa jälkeen. Hän on kertonut haastatteluissa, ettei aio antaa lottovoitosta yhden ainoaa puntaa neljälle lapselleen. Lapset käänsivät selkänsä isälleen 12 vuotta sitten, kun hän kertoi olevansa transsukupuolinen.

– Nyt on koston aika, Ede on napauttanut haastatteluissa.


Ede kertoo tienanneensa vielä vuosi sitten kuukaudessa 751 euroa. Nyt hän on nostaa itselleen käyttörahaa noin 7500 euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt