Jari Sillanpää antoi yllättäen haastattelun kuvioistaan Espanjassa – ”Olen Jyskin huonekaluja täällä ruuvaillut” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jari Sillanpää antoi yllättäen haastattelun kuvioistaan Espanjassa – ”Olen Jyskin huonekaluja täällä ruuvaillut”

Jari Sillanpää esiintymässä Sastamalassa 24. elokuuta 2018.

Julkaistu: 12.4.2019 17:45

Jari Sillanpää kertoo FinnRadio FM -kanavalla elämästään Espanjassa.

Jari Sillanpää antoi yllättäen haastattelun pienelle radiokanavalle Espanjasta käsin. FinnRadio FM -kanavan haastattelu löytyy Soundcloud-palvelusta.

Sillanpää tuomittiin 17. elokuuta 2018 kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen kahdesta huumausainerikoksesta.

Vaikka laulaja kärsii vielä tuomiotaan, se ei estä häntä matkustelemasta.

Radiohaastattelussa Sillanpää kertookin, että hän vietti alkuvuodesta kaksi kuukautta Espanjassa. Sitten hän oli kuukauden Suomessa järjestelemässä kesän työkuvioitaan. Nyt Sillanpää on taas Espanjassa.

– Hyvää kuuluu! Olen Jyskin huonekaluja täällä ruuvaillut Pauliinan apuna. Ne olivat niin hätää kärsimässä täällä alkuvuodesta... Sillanpää juttelee lähetyksen alussa, tarkoittaen ilmeisesti Espanjassa asuvaa ystäväänsä, joka on myös auttanut häntä konserttien järjestämisessä.

Sillanpää aloittaa kesäkautensa Fuengirolassa, jossa hänellä on konsertteja.

– Tämä on sellainen konserttisarja, jonka nimi on Mare Nostrum. Mulla on pitkän aikaa ollut haaveena pitää konsertti Sohailin linnassa.

– Pauliinalla on hyvät kontaktit Fuengirolan kaupunkiin, ja hän sanoi, että ei se ole mikään mahdoton homma. Nyt sitten tuli kutsu kaupungilta, että saan pitää avauskonsertin tässä linnassa, Sillanpää kertoo hyväntuulisena.

Haastattelija kysy Sillanpäältä, miten hän on viihtynyt Espanjassa.

– Täällähän viihtyy aina. Olin kaksi kuukautta täällä alkuvuodesta, sitten olin kuukauden Suomessa suunnittelemassa kesän töitä ja nyt olen taas täällä.

Kesällä Sillanpää aikoo toimia tangomarkkinoiden tuomarina ja vetää omia keikkojaan. Haastattelun lopussa hän paljastaakin, että hän aikoo vetää kuluvan vuoden aikana yhdessä keikkoja entisen laulunopettajansa kanssa.

– Voin sanoa, että minä kuplin. Voin sanoa sen, että vanha laulunopettajani Maija Hapuoja, hän asuu täällä Mijaksessa, me päätettiin kuukausi sitten, että teemme ainakin yhden joulukonsertin yhdessä.

– Maija sanoi, että nyt kun on kuitenkin pakko treenata niin paljon biisejä, niin ehkä voidaan tehdä muutama (konserttia). Lähdemme ehkä Berliiniin ja ehkä Lontooseen. Suomessakin tehdään pari kolme konserttia.

Pitkä keikkatauko päättyy

Fuengirola-lehdessä kerrottiin helmikuussa, että Sillanpään keikkatauko loppuu huhtikuun 27. päivä, kun hän konsertoi yli tuhatvuotisessa Sohailin linnassa Fuengirolan kupeessa.

– Tästä tulee hieno juttu. Rakennamme lavalle intiimin tunnelman kynttilöineen päivineen. Orkesterikin on pieni, kitara, puhaltimet ja koskettimet, Sillanpää kertoi ”Fuge-lehdelle”.

Ilta Sohailissa avaa Sillanpään keikkailun pitkän tauon jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?