Love Island Suomi palaa tv-ruutuihin – muistatko, miten kävi edelliskauden pareille?

Julkaistu:

MTV tiedottaa Love Island Suomi -ohjelman palaavan syksyllä.
Love Island Suomi nähdään jälleen ensi syksynsä tv:atä. Ohjelmassa joukko sinkkuja vietti unohtumattoman syksyn hulppeassa villassa Espanjan auringon alla. Rakkautta etsivistä sinkuista muodostui ensimmäisen kauden aikana neljä paria, joista kaksi: Patrick ja Anku sekä Veera ja Janne ovat vielä yhdessä.

Rakkausrealityn päämääränä on löytää rakkaus, eikä rikkoa jo olemassa olevia parisuhteita. Osallistujien mukanaolo ohjelmassa kestää pisimmillään kahdeksan viikkoa.

Tulevana syksynä kuutena päivänä viikossa esitettävä Love Island Suomi huipentuu finaaliin, jossa katsojat pääsevät valitsemaan voittajaparin.

Ohjelman juontaa ensimmäisen kauden tapaan Shirly Karvinen.

Näin edelliskauden pareilla menee

Katsojien yhdeksi suosikkipariksi nousseet Veera ja Janne äänestettiin ulos juuri ennen ohjelman finaalia, mutta tyhjin käsin heidän ei tarvinnut lähteä kotiin.

Pari palasi Suomeen syvien tunteiden saattelemana. Pari kertoi tammikuussa Ilta-Sanomille olevansa erittäin onnellisia yhdessä.

– Meillä menee todella kivasti. Paljon paremmin kuin kuvausten aikana. Näemme joka viikonloppu, tai aina kun pystymme, Veera iloitsi.

– Olen itsekin ihan yllättynyt, että meillä menee ulkomaailmassa paljon paremmin kuin villassa, Janne sanoi.
Pari virallisti suhteensa palattuaan Espanjasta Suomeen. Nyt heidän sosiaalisen median tilinsä ovat täynnä suloisia yhteiskuvia, ja suhde on julkistettu myös Facebookin puolella.

– Ei tämän virallisemmin varmaan voi enää olla yhdessä. Vitsailtiin ohjelmassa, että se on seurustelua vasta sitten, kun se lukee Facebookissa, niin nyt se sitten sielläkin, Veera sanoi nauruun purskahtaen.

– Janne on täydellinen poikaystävä. En tiedä miten sitä voisi paremmin kuvailla, Veera kehui kultaansa.

– Veera taas on ihana ja todella huomaavainen ihminen. Hän on vaan sellainen söppänä, Janne kehui.
Tampereella majailevat Anku ja Patrick sijoittuivat rakkauden saarella kolmanneksi. He hurmaantuivat toisistaan niin, etteivät he malttaneet olla toisistaan erossa ollenkaan.
Sama meno on jatkunut myös Suomessa, sillä myyjänä työskentelevä pirteä Anku kertoi tammikuussa IS:lle heidän tavanneen lähes joka päivä kuvausten päättymisen jälkeen.

– Meillä on mennyt tosi hyvin siitä asti kun palattiin Suomeen, Patrick sanoi.

– Patrick on yhtä ihana kuin oli ohjelmassakin. Kaikki on helpompaa ja rennompaa täällä kuin Espanjassa neljän seinän sisällä, Anku kertoi.