Pystyisitkö asumaan näin? Kim Kardashian esitteli 53 miljoonaa maksaneen ökylukaalinsa – fanit äimistyivät talon sisustuksesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Pystyisitkö asumaan näin? Kim Kardashian esitteli 53 miljoonaa maksaneen ökylukaalinsa – fanit äimistyivät talon sisustuksesta

Tosi-tv-kaunotar Kim Kardashian vei faninsa kierrokselle kartanoonsa.

Kohukaunotar Kim Kardashian suosii erittäin pelkistettyä sisustusta.

12.4.2019 11:34

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian päästi fanit kurkistamaan Kalifornian Calabasasissa sijaitsevaan kartanoonsa Vogue -lehden julkaisemalla videolla. Kotiesittelyssä Kim esittelee millaisissa puitteissa hän ja hänen miehensä Kanye West kasvattavat perhettään.

Kim kertoilee Voguen videolla Kanyen vastanneen pitkälti kodin vitivalkoisesta ja erittäin pelkistetystä sisustuksesta. Kimin mukaan heidän kotinsa sisustus on belgialaisen taiteilijan Axel Vervoordtin ja Kanyen luomus.

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Luksuslukaalin sisustus sai fanit heti valppaiksi sosiaalisessa mediassa. Vogue-lehden YouTube-kanavalla hämmästellään, kuinka vähän huonekaluja lapsiperheen kotona on. Monet kummastelevat myös, miksi talossa ei ole seinillä minkäänlaisia maalauksia, eikä esillä ole ollenkaan parin henkilökohtaisia tavaroita.

Videolla hilpeyttä on herättänyt se, että Kim voi vaivatta tepastella kotonaan vaikka takaperin, sillä talossa ei juuri ole huonekaluja, johon hän voisi törmätä.

– Vain Kimin kotona pystyy kävelemään takaperin ilman että törmää huonekaluihin, YouTubessa virnuillaan kodin minimalistisesta sisustuksesta.

– Eihän hänen talossaan ole yhtikäs mitään, Twitterissä kummastellaan.

– Heidän koko elämänsä ei vaikuta ollenkaan aidolta. Ihan kuin kaikki olisi lavastettua.

– Koti on todella tyhjä. Ymmärrän Kanyen mieltymyksen minimalismiin, mutta koti on persoonaton, eikä kovinkaan esteettinen, fanit arvioivat.

– Siis missä teidän tavaranne ovat? Ihan oikeasti, koko talo on tyhjä.

– Talo on kuin luostari pitkine käytävineen.

Omaa Yeezy-vaatemallistoaan luotsaava räppäri Kanye West toimii usein myös vaimonsa stylistina.

Osa kuitenkin pitää parin pelkistetystä sisustuksesta ja talon avarasta pohjaratkaisusta.

Kaikista erikoisinta perheen kodissa on kuitenkin se, ettei talossa ole lainkaan eri huoneet erottavia ovia. Esimerkiksi Kimin ja Kanyen makuuhuoneessa ei ole ovea, vaan sieltä näkee suoraan olohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen.

Vogue-lehti kirjoittaa parin kodin huonekokojen olevan aivan omaa luokkaansa. Parin makuuhuone on lentokonehallin kokoinen ja suihkuun mahtuisi vaikka kokonainen koripallojoukkue:

– Tämä on minimalistinen luostari, Kim kuvailee pirteänä kotiaan.

Kimin manageri ja äiti Kris Jenner on kertonut, että julkkisten suosimassa Calabasasissa sijaitseva talo maksoi uskomattomat 53 miljoonaa euroa.

Parin neljäs lapsi syntyy pian sijaissynnyttäjän avulla ja Kim tuskailee Voguen haastattelussa lastenhuoneen olevan aivan kesken.

– Huone ei ole valmis ja se on stressaavaa.

Kyseessä on ensimmäinen kerta kun pari on esitellyt kotinsa lähes kokonaisuudessaan julkisuudessa. Pari on aikaisemmin julkaissut sosiaalisessa mediassa yksittäisiä kuvia talostaan, mutta Kim on kertonut haastatteluissa sopineensa Kanyen kanssa, ettei kotia esitellä julkisuudessa.

– Meillä on sääntö, ettei kotia näytetä sosiaalisessa mediassa, Kim on sanonut.

Ainot paikat, minne videolla ei päästä kurkistamaan, ovat Kimin vaatekaappi ja lasten makuuhuoneet. Tosi-tv-tähti on kuitenkin esitellyt vaatekaappinsa sisältöä sosiaalisessa mediassa:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?