50 vuotta täyttänyt suosikkinäyttelijä ällistyttää ulkonäöllään – näin vähän hän on muuttunut vuosikymmenten varrella - Viihde - Ilta-Sanomat

50 vuotta täyttänyt suosikkinäyttelijä ällistyttää ulkonäöllään – näin vähän hän on muuttunut vuosikymmenten varrella

Yksi on ja pysyy: tähtinäyttelijä Paul Rudd ei ole näyttänyt ainuttakaan ikääntymisen merkkiä vuosikymmeniin.

Yhdysvaltalainen näyttelijä Paul Rudd on kuvista päätellen iätön hahmo.­

12.4.2019 10:30

Yhdysvaltalainen näyttelijä Paul Rudd juhli viime viikonloppuna suurta virstanpylvästä – komediasankari täytti 50 vuotta.

Viime vuosina Rudd on kunnostautunut supersankarielokuvien parissa. hän on tehnyt viimeisimmät roolisuorituksensa elokuvissa Captain America: Civil War ja Avengers: Endgame.

Ajantasaiset kuvat tähdestä hämmentävät faneja Twitterissä, sillä tähti ei näytä ikääntyneen päivääkään kuluneiden vuosikymmenten aikana. Rudd on näytellyt Hollywoodissa jo yli 20 vuoden ajan.

Paul Rudd Vanity Fairin Oscar-jatkoilla.­

Internetin on vaikea sulattaa sitä, että Rudd on oikeasti jo 50 vuotta.­

Näyttelijä ponnahti maailmanmaineeseen näyteltyään hittielokuvassa Clueless (1995). Rudd näytteli elokuvassa Joshia, Alicia Silverstonen mielitettyä.

Läpimurtonsa aikaan Rudd oli 26-vuotias nuorukainen.

Vuonna 1995 Rudd näytteli elokuvassa Clueless.­

Cluelessin jälkeen Rudd on tähdittänyt lukuisia Hollywoodin komediaelokuvia, kuten 40 v. ja neitsyt, Paksuna ja This is 40.

Paul Rudd on tehnyt roolin myös kaikkien aikojen hittisarjassa Frendeissä. Hän näytteli sarjassa Mikea, kenen kanssa Phoebe päätyi naimisiin sarjan 9. tuotantokaudella. Frendien lisäksi Rudd on nähty sarjassa Rakkaat siskot.

Nuori Paul Rudd näytteli hittisarja Frendeissä Mikea.­

Näyttelijä on naimisissa Julie Yagerin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?