Torille! Kourtney Kardashian lekottelee Rovaniemellä kultaisissa pikkubikineissä – yllätti faninsa suomenkielisellä tervehdyksellä - Viihde - Ilta-Sanomat

Torille! Kourtney Kardashian lekottelee Rovaniemellä kultaisissa pikkubikineissä – yllätti faninsa suomenkielisellä tervehdyksellä

Julkaistu: 12.4.2019 9:36

Kourtney Kardashian juhli suomalaisissa maisemissa syntymäpäiviään. Tarkkaan yksityisyyttään varjellut tähti julkaisi nyt ensimmäisen virallisen potretin Rovaniemeltä.

Yhdysvaltalainen tosi-tv-tähti ja superjulkkis Kourtney Kardashian lomaili hiljattain salaa Lapissa. Kuuluisa kaunotar pysytteli Rovaniemen-reissustaan pitkään vaitonaisena, mutta nyt hän julkaisi suositulla Instagram-tilillään kuvan Suomesta.

Kourtney poseeraa kuvassa porealtaassa bikinit yllään. Taustalla näkyy aurinkoinen ja perisuomalainen talvimaisema.

– Hei, Kourtney kirjoittaa kuvatekstissä suomeksi.

Suomalaiset innostuivat maailmantähden huomionosoituksesta, ja kuvan kommenttikenttä täyttyi pian suomalaisista tervehdyksistä.

– Moi Kourtney!

– Torille!

– Toivottavasti viihdyt Suomessa.

– Suomen kuningatar!

Suomikuvan huomioi myös Daily Mail, joka kertoi Kourtneyn näyttävän upealta poseeratessaan kultaisissa bikineissä Suomessa. Tähti oli Rovaniemellä nauttimassa syntymäpäivälomastaan, sillä hän täyttää 18. huhtikuuta 40 vuotta.

Myös kansainväliset fanit kiinnostuivat tähden harvinaislaatuisesta lomanviettopaikasta ja kommentoivat tähden kuvaan Suomen näyttävän upealta.

– Oho, olet melkein Virossa!

– Mitä sinä siellä teet?

– Minäkin haluan tuonne!

Lähes 76 miljoonan ihmisen Instagramissa seuraama Kourtney majaili Suomen-lomallaan rovaniemeläisessä Arctic TreeHouse -luksushotellissa. Maailmantähti julkaisi lomansa aikana mystisen kuvan hotellihuoneestaan. Ei kestänyt kauaa, kun Arctic TreeHouse -hotelli itse jo iloitsi julkisesti naisen visiitistä omassa sosiaalisessa mediassaan. Julkaisu kuitenkin poistettiin pian kaikessa hiljaisuudessa.

Kourtney oli ottanut mukaansa lomalleen ex-puolisonsa Scott Disickin, 35, ja heidän kolme lastaan: Masonin, 9, Penelopen, 6 ja Reignin, 4. Eikä siinä vielä kaikki: lomamatkalle mahtui myös Disickin nykyinen naisystävä Sofia Richie, 20 vuotta.

Superjulkkikset eivät usein paljasta lomansa sijaintiaan yksityisyyssyistä, mutta Kourtney julkaisi reissun päätteeksi kuvan mystisestä luksussviitistä Instagram Tarinoissa. Kourtney ei ole enää Suomessa, ja myös hotelli kertoi Kourtneyn siirtyneen jo lämpimämmille leveyspiireille. He kiittivät tähteä lämpimästi visiitistä.

Luksushotellissa ovat vierailleet lukuisat ja miljoonien seuraamat sometähdet, kuten Lyss, Nadya Hasan, Camille Co, Belen Hostalet ja Louise Thompson. Hotellin hinnat vaihtelevat huoneesta riippuen 445 eurosta jopa 1 160 euroon yöltä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?