Veronica Verho paljastaa, millaisia vaikeuksia olosuhteet aiheuttivat Selviytyjissä – kilpailijoiden reput tarkastettiin huijaamisen varalta

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Kilpailijoiden reput tutkittiin tarkkaan ennen saarelle menoa, jotta sinne ei salakuljetettu esimerkiksi hygieniatarvikkeita
Selviytyjistä pudonnut Veronica Verho, 22, on yksi Suomen suosituimmista sometähdistä ja palkittu radiojuontaja. Verho on julkaissut jo vuosien ajan videoita elämästään Youtubessa nimellä Mariieveronica.

Tuoreella videollaan Verho paljastaa yksityiskohtia Selviytyjien kulisseista. Hän on antanut seuraajiensa kysyä vapaasti ohjelmasta ja kysymyksistä, jotka askarruttavat heitä. Verho vastailee videollaan someseuraajiensa kysymyksiin ja kertoo muun muassa hygieniasta Selviytyjien kuvauksissa.Verho kertoo, että häntä ei haitannut likaisuus tai pesemättömät hiukset. Hampaitakaan ei saanut pestä, vaan niitä sai puhdistaa halutessaan hiilellä.

Sen sijaan ällöttävin asia oli se, että saarelle sai ottaa mukaan vain kahdet alushousut. Saarella Verho vietti aikaa lähemmäs kolme viikkoa.

– Sitten kun sä koitat pestä niitä alushousuja merivedellä ja hiekalla, niin miettii, että kuinkakohan paskasta toi merivesi on, Verho kertoo videolla.


Kilpailijoiden reput tutkittiin tarkkaan ennen saarelle menoa, jotta kukaan ei pystynyt salakuljettamaan viidakkoon esimerkiksi hygieniatarvikkeita.

Verholta tiedusteltiin myös, kuinka hän pärjäsi saarella piilolinssien kera, sillä sometähden on käytettävä piilolinssejä jatkuvasti huonon näkönsä vuoksi. Piilolinssit tulee vaihtaa puhtaissa olosuhteissa, joten Verho joutui ennen kisaa marssimaan optikon paikkeille neuvottelemaan asiasta.

– Kävin kolme kertaa optikolla keskustelemassa sarjaan menemisestä, Verho kertoo.

Verho kertoo, että silmälasit eivät olleet vaihtoehto, sillä ohjelmaa varten olisi pitänyt tilata uudet lasit. Hän ei myöskään viihdy silmälaseissa.

– Ostin kertakäyttöpiilolinssejä ja vaihdoin ne joka päivä. Purskuttelin sormilleni pullosta piilolinssinestettä ja varoin linssin osumista kynsiin, koska kynnet olivat ihan mustat liasta. Silmiini on varmasti mennyt vaikka mitä bakteereja, hän kertoo.


Verho äänestettiin ulos sarjasta pari viikkoa sitten. Hänellä oli mahdollisuus välttää putoaminen, sillä Tuuli Matinsalo tarjosi hänelle koskemattomuusamulettia. Hän kuitenkin kieltäytyi, sillä ajattelin Matinsalon tarvitsevan amulettia itse myöhemmin.
Verho kertoo olevansa tyytyväinen suoritukseensa sarjassa eikä hän ole jäänyt harmittelemaan putoamista.

– Kukaan ystävistäni ei uskonut minun pääsevän niin pitkälle – rehellisesti sanottuna en minäkään.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin kello 20.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt