Janne petti puolisoaan vain 8 tunnin jälkeen Temptation Islandilla ja vaihtoi naista lennossa – tuore pariskunta pamahti nyt tv-ruutuun riidoissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Janne petti puolisoaan vain 8 tunnin jälkeen Temptation Islandilla ja vaihtoi naista lennossa – tuore pariskunta pamahti nyt tv-ruutuun riidoissa

Julkaistu: 11.4.2019 23:07

Temptation Island -tosi-tv-ohjelmassa toisiinsa mieltynyt nuori pari ilmestyi torstaina tv-lähetykseen kertomaan kuulumisiaan.

Temptation Island Suomi -ohjelman viidennen kauden alussa toisiinsa tykästyneet Janne ja Jonna kertoivat kuulumisiaan torstaina tv-ruudussa juontaja Sami Kurosen haastattelussa.

Jonna kertoi saaneensa sosiaalisessa mediassa valtavasti ikävää palautetta niskaansa. Jonna myöntää, että palaute on mennyt välillä tunteisiin.

– Se ei tunnu hyvältä, hän sanoo.

Janne sanoi, että kun hän pääsi Suomeen takaisin, hän vain odotti koko ajan, että Jonnakin tulee perässä kuvauksista takaisin Suomeen.

– Sovittiin, että Janne tulee hakemaan mua sieltä lentokentältä, Jonna myöntää.

Lopulta Kuronen kysyy, mitä se draamailu on, mistä ”lehdissäkin on kirjoitettu”.

– Janne voi kertoa vastauksia, kun Jannehan nämä on aiheuttanut, Jonna täräyttää heti.

– Olen kohdellut Jonnaa vähän huonosti... Janne mutisee.

– Miksi niin? Eikö suhteen alussa kuuluisi olla kaiken hyvin, Kuronen ihmettelee.

– Ehkä se kuuluu siihen, että välillä menee vähän huonosti, Janne kiertelee.

– Päivä kerrallaan eteenpäin, hän lisää.

Jonna ja Janne ihastuivat toisiinsa ”Temppareissa”.

– Onko teillä nyt joku faitti päällä? Sami Kuronen kysyy suoraan, kun huomaa, miten kireä ilmapiiri on.

– No joo, Jonna myöntää heti.

– Janne mieluummin jättää asioita kertomatta kuin kertoo niitä, koska Janne kuvittelee, että suutun. Saan sitten lukea niistä Jodelista tai muualta.

– Ne sanailuthan on ihan aassista, Jonna paukauttaa.

Jonna vietteli varatun Jannen Thaimaan-reissulla.

Suhde alkoi pettämisestä

Kaksikon suhde sai alkunsa, kun ohjelmaan varattuna lähtenyt Janne intoutui pettämään kumppaniaan Tiaa Jonnan kanssa saman tien kuvausten alettua.

Janne ehti olla erossa Tiasta vain noin kahdeksan tuntia, kun hän jo suuteli avoimesti Jonnankanssa hotellihuoneessa. Janne päätyi yöksi Jonnan kanssa samaan sänkyyn useaan otteeseen seuraavien päivien aikana.

Tia löi pelin poikki ja ilmoitti, että haluaa lähteä kotiin kuvauksista.

Kotiinpaluun jälkeen Janne ja Tia erosivat saman tien. Janne alkoi sen jälkeen seurustella Jonnan kanssa.

Janne ja Tia joutuivat esittämään pariskuntaa ohjelmaa edeltäneessä PR-tilaisuudessa. Tuohon aikaan pari oli todellisuudessa jo eronnut.

Tia kertoi IS:lle oman näkemyksensä siitä, mitä kuvausten jälkeen kotona tapahtui.

– Tultiin siihen tulokseen, että kokeillaan vielä. Päästiin Suomeen ja ehdittiin kolme päivää elää normaalia elämää, kun Janne ilmoitti lähtevänsä Viipuriin asunnolle. Todellisesti hän lähtikin jonnekin ihan muualle, enkä saanut häneen mitään yhteyttä, Tia sanoi.

– Janne lähti Jonnan luokse Helsinkiin, ja mie lähin hakemaan oman koiranpentuni. Sen samojedinpennun, joka yhdessä varattiin, kävin itse noutamassa. Nyt oon viettänyt onnellista aikaa Pörrön kanssa ja koulussa, Tia jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?