Leo Stillman varasi Ruotsin-reissulla hotellin parhaan huoneen saunalla – kun kiuas napsautettiin päälle, yllätys paljastui miehille: ”Wtf?”

Julkaistu:

somehitti
Kiukaassa ei ollut lainkaan saunakiviä, joten löylyn heittäminen oli hiukan vaikeaa. Respassa ei osattu auttaa miesporukkaa.
Suomalaismuusikko Leo Stillman kertoo Facebookissa erikoisesta kommelluksesta Ruotsin-matkansa aikana. Aiheesta kertoi ensin Iltalehti.

Stillman, 27 vuotta, halusi ruotsalaishotellista hotellin parhaan huoneen saunalla.

Saunan hän saikin, mutta kuten oheisesta kuvapäivityksestä selviää, ruotsalaisten näkemys saunasta on hieman erilainen kuin suomalaisilla.

Kun Stillmanin veli Hugo Stillman meni napsauttamaan saunan päälle, miesjoukkio huomasi, että kiukaassa ei ollut lainkaan kiviä.
Koska löylyn heittäminen on hieman vaikeaa ilman saunakiviä, miehet valittivat asiasta hotellin respaan. Respan työntekijä äimisteli tilannetta, mutta ei osannut auttaa asiakkaitaan saunapulman kanssa.

– Työntekijä soittaa jollekin talkkarille tai jollekkin ja vähän ajan päästä työntekijä toteaa meille: No stones in this house, Stillman kirjoittaa pettyneenä.

IS kertoi huhtikuun alussa tavoista, jotka ovat yllättäneet suomalaiset heidän ulkomaan matkoillaan. Eräs IS:n lukija kertoo jutussa todellisesta saunan irvikuvasta, joka tuli hänelle vastaan Afrikan matkalla.

– Työskennellessäni 1970-luvulla eräässä eteläisen Afrikan maassa vierailimme yhden tuttavapariskuntamme luona Pretoriassa, Etelä-Afrikassa. Isäntä vei minut paikallisen kuntosalin saunaan. Sauna lievästi sanoen yllätti. Lauteet oli päällystetty kokolattiamatolla, sähkökiuaskin oli, mutta tuskin edes verkkoon kytkettynä, vain rekvisiittana. Lämpö saunaan tuli katonrajassa olevista infrapunasäteilijöistä, nimimerkki Saunojen sauna kertoi.
Mitkä ovat sinun surkeimmat saunakokemuksesi? Kerro kommenteissa!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt