Julkkiskaunotar Emilia Poikkeus meni salaa naimisiin Malediiveilla – ylellinen hääkuva julki: mies on 11 vuotta vanhempi komistus

Julkaistu:

naimisiin!
Emilia Lagus, entinen Poikkeus meni intiimisti naimisiin paratiisisaarilla katseiden ulottumattomissa.
Julkkiskaunotar Emilia Lagus, ent. Poikkeus kertoo Instagramissa menneensä naimisiin Malediivien paratiisisaarilla.

Kuvassa tuore rouva Lagus poseeraa miehensä kanssa valkoisella hiekkarannalla hääpuvuissa.

Ex-kansanedustaja Mikael Jungnerin naisystävänä julkisuuteen tullut Emilia, 27, kertoi viime vuonna löytäneensä rinnalleen uuden rakkaan. Poikkeus on jakanut Instagramissa useita kuvia tatuoidusta miesystävästään.
Poikkeus ja hänen uusi rakkaansa tunsivat pitkään ennen kuin he rakastuivat. Parin välit lämpenivät kesällä 2017. Poikkeuksella ja hänen uudella miesystävällään on 11 vuotta ikäeroa.

Lisää maustetta suhteeseen tuo se seikka, että Emilian mies on hänen hyvän ystävänsä ex-aviomies. Pariskunnan suhde on kuitenkin ollut Emilian sanojen mukaan alusta asti ok ystävälle.
Emilia kertoi IS:n haastattelussa maaliskuussa, että aikoo avioitua rakkaansa kanssa, mutta hän ei suostunut paljastamaan salaisista häistä mitään yksityiskohtia.

– Tulemme pitämään intiimin juhlan ulkomailla. Siitä tulee ihanaa, Emilia sanoi tuolloin.

Hän kertoi myös, että sitoutumisaikeista huolimatta pariskunta asuu edelleen erikseen.

– Olemme koko ajan yhdessä vuorotellen toistemme luona, koska toistaiseksi meillä ei ole vielä yhteistä kotia. Tämä on ihan hauskaa, mutta ei tätä loputtomiin jaksa, kaunotar sanoi.

– Etsimme koko ajan sitä täydellistä kotia – isoa omakotitaloa Helsingistä tai Espoosta. Emme muuta, ennen kuin löytyy juuri se oikea talo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt