Khloé Kardashianin kuvasta paljastui yksityiskohta, joka saa hieraisemaan silmiä – syytökset rajusta kuvanmuokkauksesta leimahtivat

Julkaistu:

Kardashianien klaanin kuuluvan Khloé Kardashianin Instagram-kuva herättää ihmetystä.
Tosi-tv- ja sometähti Khloé Kardashian, 34, julkaisi tällä viikolla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa kultaisessa iltapuvussa. Kardashian on sonnustautunut kimaltelevan asun lisäksi näyttävään kampaukseen ja poseeraa vaaleanpunaisen seinän edessä. Kuva on hänen mukaansa otettu laulaja Diana Rossin 75-vuotissyntymäpäiviltä.

Pikaisella vilkaisulla kuva näyttää juuri siltä kuin pitääkin, mutta tarkemmin katsottuna siitä paljastuu erikoisia yksityiskohtia.
Kardashianin kädet näyttävät kuvassa varsin erikoisilta. Tähden fanit kiinnittivätkin oitis huomiota erityisesti hänen oikeaan käteensä, jossa vaikuttaa olevan liikaa sormia.

Kuvaa tutkineiden fanien mielestä Kardashianilla on käsissään peräti 14 sormea normaalin kymmenen sormen sijaan.

– Mikä hänen sormissaan on vialla? eräs kuvaa kommentoinut nainen hämmästelee.

– Hmmm kuinka monta sormea näette?

– Eikö sinulla muka ole 14 sormea?

Pian fanit totesivat, että kuvaa on selkeästi muokattu ja samalla siihen on lipsahtanut kiusallisia mokia.

– Sormet, kädet, jalat... Kaikkea on muokattu.

– Katsokaapa tarkemmin hänen molempia käsiä ja kertokaa, etten ole ainoa, joka näkee huonoa kuvanmuokkausta?

Osa kommentoijista huomauttaa, että heidän mielestä kyse on vain varjoista eikä kuvanmuokkausmokasta.

– Kyse on selvästi taustan varjoista! huomauttaa eräs mies.

Kardashianin kuvaan on tulvinut myös runsaasti kommentteja, joissa häntä syytetään kuvanmuokkauksen lisäksi kulttuurisesta omimisesta. Termi tarkoittaa sitä, että eri kulttuurista tuleva lainaa toiselle kulttuurille ominaisia elementtejä, tapoja tai symboleita ilman lupaa ja ymmärtämättä niiden taustoja.

Kardashiania juhlatyylin tylytetään olevan selkeää afroamerikkalaisten kulttuurin omimista.

– Sinä et ole musta nainen, miksi esität sellaista? kuuluu yksi kommenteista.


Khloé Kardashian on ollut viime aikoina otsikoissa runsaasti kariutuneen parisuhteensa vuoksi. Kardashianin puolison, Tritstan Thompsonin uutisoitiin helmikuussa pettäneen jälleen rakastaan. Parilla on vajaan vuoden ikäinen True-tytär. Tristan narahti edellisen kerran pettämisestä hieman ennen tyttärensä syntymää.

Tristanin väitettiin helmikuussa pettäneen Kardashiania tämän perhetuttavan, Jordyn Woodsin kanssa. Woods on yksi Khloén pikkusisko Kylie Jennerin parhaista ystävistä. Hänet on nähty Jennerin Life Of Kylie -tosi-tv-sarjassa.