Sari Havas paljastaa yksityiskohtia salasuhteestaan Me Naisissa – uskoi rakastajansa vaimon tietävän totuuden: ”Liikuimme melko avoimesti yhdessä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sari Havas paljastaa yksityiskohtia salasuhteestaan Me Naisissa – uskoi rakastajansa vaimon tietävän totuuden: ”Liikuimme melko avoimesti yhdessä”

Sari Havas kertoo Me Naisissa lisää suhteestaan varattuun ranskalaismieheen.

Havas ei ole enää tekemisissä ranskalaisen rakastajansa kanssa, mutta suhde esti kestää lähes 10 vuotta.

11.4.2019 10:56

Näyttelijä Sari Havas kertoo elämästään Etelä-Ranskassa Merja Asikaisen uutuuskirjassa Rivieraterveisin Sari Havas. Havas kertoo kirjassa rakkaudestaan Ranskaan ja elämästään siellä sijaitsevassa kakkoskodissa. Havas paljastaa kirjassa myös, että hänellä oli kymmenen vuoden ajan salasuhde ranskalaiseen, naimisissa olevaan mieheen.

Havaksen ja ranskalaismiehen suhde roihahti pian sen jälkeen, kun näyttelijä erosi ex-puolisostaan Pertti Sveholmista. Havas oli tuntenut miehen jo kauan, ja kokenut aina, että he olivat laittaneet toisensa merkille. Kun Havaksen liitto päättyi, lähestyi mies häntä, vaikka oli itse naimisissa.

– Romanssimme syttyi ja roihusi tulisella liekillä. Hän oli aito latino, hyvin kiihkeä kaikessa tekemisessään. Hän on hyvin tunteellinen mies eikä peitellyt tunteitaan millään tavoin, Havas kuvailee kirjassa.

Nyt Havas kertoo Me Naisille lisää intohimoisesta suhteestaan varattuun miehen. Hänen mukaansa se, että mies oli naimissa, ei haitannut.

– Alussa se, että mies oli varattu ei ollut mikään kynnyskysymys. Tunteeni kuitenkin voimistuivat nopeasti. Upposin kiihkeään, intohimoiseen rakkauteen, jollaista juuri silloin tarvitsin. Olin ollut aiemminkin rakastunut, mutta sellaista intohimoa en ollut kokenut aiemmin, Havas kuvailee Me Naisten haastattelussa.

Fyysinen nautinto oli tärkeä osa Havaksen suhdetta. Hän kertoo oppineensa valtavasti uutta itsestään ja seksuaalisuudestani. Hän opiskeli samaan aikaan seksuaaliterapeutiksi ja oppii alueelta paljon uutta.

Sari Havas Jussi-gaalassa viime vuonna.

Havas kertoo Me Naisille, että hän uskoi miehen vaimon tietävän ainakin jotain heidän suhteestaan.

– En tuntenut miehen puolisoa, mutta tiesin hänet ulkonäöltä. Luulen, että jollakin tasolla vaimo tiesi suhteestamme, koska liikuimme melko avoimesti yhdessä. Jotenkin rakastajani ehkä jopa toivoi asian tulevan julki, koska hänestä ei ollut kertomaan sitä vaimolleen itse, Havas sanoo Me Naisten haastattelussa.

Havas pohti paljon toisen naisen asemaansa ja sitä, miltä tilanne näytti ulkopuolisille. Oli vaikea tietää, mitä kertoisi suhteesta muille. Havaksen mukaan Ranskassa avioliiton ulkopuoliset suhteet ovat tavallisempia kuin Suomessa ja niiden kanssa eletään.

– Mielestäni en ollut vastuussa miehen elämästä. En hänen päätöksistään enkä hänen perhesuhteistaan, ne hänen piti hoitaa itse. Minulle tärkeintä olivat tunteet meidän välillämme, näyttelijä kertoo Me Naisille.

Havas kertoo uutuuskirjassa, että hänen ja miehen suhde kesti lopulta lähes kymmenen vuotta. Se päättyi, kun Havas tutustui nykyiseen kihlattuunsa Ristoon.

– En olisi millään halunnut luopua hänestä, mutta minussa alkoi kasvaa halu löytää kumppani, jonka kanssa voisin jakaa kokopäiväisesti myös arjen, Havas sanoo kirjassa.

Sari Havas poseerasi Risto-rakkaansa kanssa Tanssii tähtien kanssa -studiolla viime syksynä.

Nykyään Havas ei pidä enää juurikaan yhteyttä entiseen rakastajaansa, sillä hän keskittyy täysillä nykyiseen parisuhteeseensa.

– Emme ole enää juurikaan tekemisissä, mutta mies on onnellinen siitä, että olen löytänyt Riston rinnalleni, Havas kommentoi IS:lle nykytilannetta.

Havas ja Risto löysivät toisensa deittisovellus Tinderistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?