186 miljoonaa lotossa voittanut pari eroaa – nyt he puhuvat ”loton kirouksesta”, joka iski vasten kasvoja 38 aviovuoden jälkeen

Julkaistu:

lottokirous
Rahalla ei saa rakkautta: eläkeläispari ajautui voiton jälkeen erilleen ja jatkavat elämäänsä nyt yksin omissa kartanoissaan.
Iso-Britannian kaikkien aikojen suurimman EuroMillions-lottopotin voittanut eläkeläispariskunta Colin, 71, ja Christine Weir, 62, ovat eronneet.

Vuonna 2011 jopa 161 miljoonaa puntaa (noin 186 miljoonaa euroa) voittanut pariskunta ehti olla naimisissa 38 vuotta ennen liittonsa päättymistä.

The Sun -lehden mukaan Skotlantilaisen miljoonaparin pitkä liitto ajautui karille ”loton kirouksen” vuoksi. Lähipiiri kertoo brittilehdelle, että pariskunnan välit viilenivät hiljalleen voiton jälkeen ja nyt pari ”hakee avioeroa sovinnollisesti”.

Lehden mukaan lottopariskunta on asunut erillään jo vuoden ajan, sillä yhteinen miljoonakartano Troonin kaupungista myytiin pois. Colin osti itselleen uuden rantahuvilan lähiseuduilta, kun Christine taas hankki 3 miljoonan punnan kartanon.

– Parin kotikaupungissa huhutaan, että pari olisi eronnut jo viime kesänä. Ero on ollut avoin salaisuus alueen ihmisille, lehdelle kerrottiin lähipiiristä.

– Todella harmi, sillä pariskunta on käynyt paljon läpi yhdessä.

Entisestä kameramiehestä Colinista ja sairaanhoitajana työskennelleestä Christinestä tuli Skotlannin 22. rikkaimmat ihmiset voitettuaan historiallisen potin.


Lottovoiton jälkeen pariskunta sijoitti pienen omaisuuden heidän suosikkijalkapallojoukkueeseensa Patrick Thistleen ja Skotlannin itsenäisyyshankkeelle. Pari perusti voittorahoillaan myös hyväntekeväisyyssäätiön.

Jo useampi lottopari Iso-Britanniassa on osoittanut, että rahalla ei voi ostaa rakkautta – lähivuosien aikana jopa viisi lotossa voittanutta brittipariskuntaa on eronnut elämän muuttuessa kertarysäyksellä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt