Kim Kardashian seuraa isänsä uravalintaa – innoittajana Donald Trump: ”Voi paska, tarvitsen lisää tietoa”

Julkaistu:

Tositelevisiotähti tavoittele nyt asianajajan ammattia.
Tositelevisiotähti ja yrittäjä Kim Kardashian tähtää aivan uudelle uralle. 38-vuotias elämäntapamoguli on aloittanut lakitieteen opinnot kalifornialaisessa lakitoimistossa, ja tavoitteena on suorittaa asianajajatutkinto vuonna 2022, kertoo Vogue-lehti.

Kardashian aloitti työharjoittelun toimistossa viime vuonna. Lakiopinnot edellyttävät Yhdysvalloissa yleensä korkeakoulututkintoa. Kardashian jätti aiemmin opintonsa kesken, mutta Kaliforniassa asianajajaksi on mahdollista edetä myös nelivuotisen työharjoittelun kautta.


Kardshian kertoo innostuneensa lainkäytöstä vedottuaan viime keväänä presidentti Donald Trumpiin 63-vuotiaan Alice Marie Johnsonin armahtamiseksi. Johnson oli tuolloin istunut 22 vuotta kokaiinin salakuljettamisesta saamastaan elinkautisesta tuomiosta. Kardashian tapasi Trumpin valkoisessa talossa toukokuun lopulla, ja viikkoa myöhemmin Trump armahti Johnsonin.
Tapaus innosti Kardashiania kahdella tavalla: Hän tunsi olevansa oikealla asialla – ja huomasi omassa asiantuntemuksessaan pahoja puutteita.

– Voi paska, tarvitsen lisää tietoa, Kardashian muisteli Voguelle ajatelleensa myöhemmin Valkoisessa talossa järjestetyssä tapaamisessa. Johnsonin-tapauksen jälkeen Trumpin hallinto kutsui Kardashianin puimaan koko armahdusmenettelyn uudistamista.

– Minusta tuntui, että järjestelmä voisi olla niin erilainen ja halusin taistella sen korjaamiseksi. Ja jos minulla olisi enemmän tietoa, voisin tehdä enemmän.

Kim Kardashian ei olisi perheensä ensimmäinen juristi, sillä hänen edesmennyt isänsä Robert Kardashian muistetaan uraltaan yhtenä ystävänsä O.J. Simpsonin puolustusasianajajista tämän murhaoikeudenkäynnissä vuonna 1995. Yhdentoista kuukauden oikeudenkäynnin jälkeen Simpson todettiin syyttömäksi murhiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt