Suosittu Instagram-tähti menetti yhtäkkiä profiilinsa – puhkesi hysteeriseen itkuun, kun tajusi, mikä on edessä

Julkaistu:

instagram-maailma
Jessy Taylorin avautuminen profiilinsa katoamisesta on noussut uutisaiheeksi monissa viihdemedioissa. Instagram-kaunotar menetti kauhukseen kertaheitolla yli 100 000 seuraajaa.
21-vuotias floridalainen Jessy Taylor kohtasi tällä viikolla pahimman painajaisensa. Hän huomasi yhtäkkiä, että hänen supersuosittu Instagram-profiilinsa on suljettu.

Taylorilla oli Instagramissa yli 100 000 seuraajaa, ja ainakin omien väitteidensä mukaan hän tienasi julkaisuillaan pääosan elannostaan.

Taylor julkaisi profiilinsa katoamisen jälkeen YouTubessa videon, jossa hän itkee vuolaasti.

– Hei kaikki, editoin juuri kuviani, kun huomasin, että Instagram-tilini on poistettu. Yritän saada sen takaisin ja soittelen kaikkialle tästä asiasta. En tajua, miksi se on kadonnut, Taylor itkee videolla.

– En ole yhtään mitään ilman seuraajiani. Kun seuraajani ilmiantavat minua, yritän todella olla parempi ihminen, nuori kaunotar jatkaa tilitystään.Vaikuttaakin siltä, että Instagram-tähden profiili suljettiin, koska niin monet hänen seuraajansa ovat ilmiantaneet tilin tavalla tai toisella sääntöjen vastaisena.

– Haluan vain sanoa niille, jotka ilmiantavat minua, että ajattelisitte kahdesti. Pilaatte elämäni, koska tienaan rahani verkkotyöllä. En haluaisi menettää sitä, jatkuu itku.

Jessy Taylor kertoo, että asuu Los Angelesissa, koska ei halua elää tavallista elämää ja käydä töissä toimistotyöajan puitteissa. Hän arvioi tehneensä ”v****n lujaa töitä” päästäkseen suosituksi somessa ja että ei ansaitse tätä tilannetta.

Hän on nyt avannut uuden Instagram-tilin, mutta siellä on vain hieman yli 4000 seuraajaa.
Aiemmin hän oli töissä McDonald’silla. Siihen hän ei haluaisi enää palata. Tilanne on kuitenkin väistämättä edessä, jos hän ei onnistu saamaan vanhaa tiliään takaisin.

– En sano, että siinä olisi mitään pahaa olla McDonalds’illa töissä, mutta en vain haluaisi enää tehdä sitä.

– Minulla ei ole hyvää työkokemusta, joten en koskaan voisi saada kovin hyvää tavallista työtä.

Aiheesta ovat kirjoittaneet sivuillaan muun muassa Daily Mail, The Sun ja Cosmopolitan. Suuri osa somekäyttäjistä ei vaikuta pitävän Jessy Taylorin avautumista suuressa arvossa. Hänen on kuvailtu olevan ”kuin symboli sille, millaista someaddiktio on”.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt