Ensitreffit alttarilla -sulhanen pettyi karvaasti nähdessään morsiamensa ensi kertaa – tiesi haluavansa erota jo ensisuudelman jälkeen

Julkaistu:

Ensitreffit alttarilla -sulhanen sanoo tienneensä heti, ettei avioliitto tulisi toimimaan.
Ensitreffit alttarilla -sarja on ollut valtava menestys ympäri maailmaa. Suomessa ohjelmasta esitettiin viides kausi syksyllä 2018. Yhdysvalloissa sarjasta esitetään parhaillaan kahdeksatta kautta. Amerikan Ensitreffit alttarilla -sarja on edennyt aivan viime metreille ja viime viikolla parit kertoivat haluavatko he jatkaa enää yhdessä.

People-lehti kertoo, että eroon päätyneet Luke Cuccurullo, 31, ja Kate Sisk, 28, nostavat kissan pöydälle sarjan päätösjaksossa ja puhuvat suunsa puhtaaksi avioliiton ongelmista. Sosiaalisessa mediassa parin suhde on herättänyt ohjelman aikana paljon keskustelua, sillä sarjan fanit ovat epäilleet Luken lähteneen mukaan ohjelmaan pelkän julkisuuden takia.
Amerikkalaismedian mukaan Luke on kertonut ohjelmassa useita kertoja, ettei vaalea Kate vastaa hänen mielikuvaansa unelmien naisesta. Luke on kertonut seurustelleensa ennen tummien naisten kanssa.

People-lehti kertoo, että ohjelman päätösjaksossa Kate kysyy suoraan Lukelta, mikä oli miehen ensimmäinen ajatus alttarilla. Luke sanoo, että oli vaimonsa ulkonäköön hyvin pettynyt.

– Ole rehellinen, Kate kannustaa.

– Olin pettynyt, Luke sanoo.

Hän kuvailee tunteneensa olonsa vastemieliseksi parin ensisuudelman jälkeen.

– Se ei tuntunut luonnolliselta.

Voit katsoa parin ensikohtaamisen alla olevalta videolta.Häämatkalla Luke kertoi kameroille tienneensä heti ensisuudelman jälkeen, ettei suhde tulisi kestämään, sillä hän ei kokenut vaimoaan millään muotoa viehättäväksi.

– Jouduin unohtamaan tunteeni, että pystyin suutelemaan häntä. Se oli inhottavaa, Luke irvisteli.

– Tuntuu hirvittävältä, ettei tämä suhde tule toimimaan.
Kate paljastaa parin viihtyneen makuuhuoneen puolella, vaikka Luke täräyttikin heti häämatkan alkajaisiksi suoraan, ettei ole Katesta kiinnostunut. Kate kertoo päätösjaksossa Luken kieltäneen häntä kertomasta asiantuntijoille heidän petipuuhistaan, mutta nainen halusi puhua parin seksielämästä avoimesti.

– Luke ei halunnut, että puhun tästä, mutta olemme harrastaneet seksiä häämatkasta saakka ja se on kiusallista, Kate luonnehtii.

– Hän on todella vakava ja hiljainen seksin jälkeen. Hän ei halua olla lähelläni. Seksin jälkeen hän menee toiseen huoneeseen, eikä halua puhua kanssani tunteihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt