Humalainen Playboy-kaunotar puri poliisia – riehakas bileilta päättyi käsittämättömään selkkaukseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Humalainen Playboy-kaunotar puri poliisia – riehakas bileilta päättyi käsittämättömään selkkaukseen

Playboy-pupu Siobhan Tedder puri ja potki poliiseja. Nyt kaunotar on vaarassa joutua telkien taakse.

Playboy-kaunotar Siobhan Tedder joutui rajuun kahakkaan poliisien kanssa.­

9.4.2019 21:54

Playboy-malli ja lontoolaisella Playboy-klubilla työskentelevä Siobhan Tedder, 26, on joutunut tekemisiin virkavallan kanssa, kertovat brittilehdet.

Daily Mail kertoo Tedderin joutuneen rajuun kahakkaan poliisien kanssa kotonaan Lontoon Hammersmithissä. Lehden mukaan kaksi poliisia olivat yrittäneet taltuttaa erittäin aggressiivisen ja päihtyneen Tedderin.

Brittimedian mukaan maaliskuussa sattunutta tapausta on nyt käsitelty oikeudessa ja poliisit ovat kertoneet kuinka sekava tilanne eteni.

Poliisien mukaan Tedder soitti hätänumeroon ja kertoi jonkun käyneen hänen kimppuunsa. Paikalle saapunut partio totesi Playboy-kaunottaren olleen erittäin päihtynyt ja sekava.

– Hän oli hyvin päihtynyt. Hän oli selvästi humalassa ja tuoksui vahvasti alkoholilta. Silmät olivat lasittuneet ja hän ei pysynyt pystyssä, poliisit kertasivat.

– Hän jatkoi kirkumista täyttä kurkkua ja vaati meidät pidättämään hänet. Hän yritti heittää meitä puutarhapöydällä ja syytti, että minä olen koskettanut häntä seksuaalisesti, konstaapeli Tom Burch kuvaili oikeudessa.

Poliisien mukaan heillä oli täysi työ saada hurjistunut Tedder rauhoitettua. Kaunotar potki toista poliisia ja konstaapeli Burch joutui pitämään Tedderiä maassa kaksin käsin.

– Hän iski minua polvella leukaan. Tunsin viiltävän kivun ja hänet laitettiin maahan.

Burchin työpari James Murphy kertoi oikeudessa rientäneensä työparinsa avuksi, kun Tedder ryhtyi hakkaamaan takaraivoaan asfalttiin. The Sun -lehti kertoo, että todistajana toiminut kolmas poliisi kertoi naisen suun vaahdonneen, kun hän kiljui solvauksia häntä auttamaan tulleille poliiseille.

– Hän hakkasi päätään asfalttiin, ja kun pitelin hänen päätään, niin hän puri minua käsivarresta. Purema jätti selvät jäljet ja huusin kivusta. Pesin käden Tedderin asunnossa minimoidakseni infektioriskin, Murphy kuvaili.

– Olimme siellä auttamassa häntä ja hän käyttäytyi äärimmäisen väkivaltaisesti. Hänen tekonsa olivat täysin perusteettomia.

Tapausta käsitellään oikeudessa parin viikon päästä. Brittilehti The Sunin mukaan Tedder voi joutua telkien taakse 12 kuukaudeksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?