Sampo Kaulanen esittelee Instagramissa muodonmuutostaan – lopetti alkoholilla läträämisen ja roskaruoalla herkuttelun: ”Läski on hävinnyt hiljalleen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sampo Kaulanen esittelee Instagramissa muodonmuutostaan – lopetti alkoholilla läträämisen ja roskaruoalla herkuttelun: ”Läski on hävinnyt hiljalleen”

Sampo Kaulanen aloitti suuren elämäntapamuutoksen viime vuonna. Nyt hän esittelee lopputuloksia Intagramissaan.

Kyläkauppias Sampo Kaulanen on jakanut sosiaalisessa mediassa elämäntaparemonttinsa tuloksia.­

9.4.2019 17:15

Kyläkauppias Sampo Kaulanen kirjoittaa Instagramissaan noudattaneensa uusia liikunta- ja ruokailutottumuksia nyt 9 kuukauden ajan. Muutos on tuonut virtaa Kaulasen elämään ja samalla myös ulkomuoto on muuttunut.

Kyläkauppias poseeraa Instagramissa ilman paitaa ja kirjoittaa varrelle kertyneiden kilojen sulaneen hitaasti, mutta varmasti.

– Kuluneen 9kk aikana olen tajunnut, ettei tässä elämäntapa muutoksessa ole oikoteitä, jos haluaa pysyviä muutoksia. Mullon läski hävinnyt hiljalleen ja lihasta tullut tilalle. Mikä parasta, en ole nälkää tai vitutusta joutunut tämän takia kärsimään! Sampo Kaulanen kirjoittaa.

– Vaikeinta on ollut uusien tapojen adaptoiminen arkeen. Se on vienyt eniten aikaa! Tsemppiä muillekkin!

Kaulanen kirjoittaa olevansa painonpudotuksen ja uuteen uskoon laitetun ruokavalion myötä entistä energisempi. Intagramissa julkaisemalla videollaam kyläkauppias pomppiikin hotellin sängyllä kuin pupujussi konsanaan.

– Aktiivisuustasot ovat myös nousseet merkittävästi alkoholin poisjättämisen ansiosta.

Muutos alkoi pienistä askelista

Kaulanen on aiemmin kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa vaa’an lukemien masentaneen häntä vielä viime kesänä. Hän otti itseään niskasta kiinni ja lopetti alkoholin juomisen ja pisti ruokavalion aivan uuteen uskoon. Hän noudatti perinteistä lautasmallia, eli puolet ruokalautasella tulee olla vihanneksia, puolet proteiinia ja hiilihydraatteja.

Kaulanen kertoi IS:lle alun olleen vaikeaa, sillä hän pitää etenkin pizzasta ja hampurilaisista. Roskaruoka vaihtui kevyempiin, vihannespainotteisiin ruoka-annoksiin

–  Ei pidä päästää nälkää missään vaiheessa liian isoksi. Kahden tunnin välein nakkaan vaikka omenan tai banaanin, hän kertoi.

Välipalojen ansiosta nälkä pysyy loitolla.

– Ei tule houkutusta latoa lautanen kukkuralleen, kun ei ole jäätävä nälkä.

Lue lisää: Sairaalareissu pysäytti – Sampo Kaulanen muutti elintapojaan ja pudotti 5 kuukaudessa 10 kiloa: ”Joutuu lähtemään housukaupoille”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?