”Maailman seksikkäin säätyttö” julkaisi tuiki tavallisen kuvan – sitten seuraajat huomasivat kiusallisen yksityiskohdan

Julkaistu:

Yanet Garcia lisäsi Instagram-tililleen kuvan, jossa on kiusallinen yksityiskohta.
Meksikolaisesta Yanet Garciasta on tullut sosiaalisessa mediassa sensaatio. Garcian, 28, säätiedotuksista on tullut valtavan suosittuja paitsi hänen kotimaassaan Meksikossa, myös ympäri maailmaa.

Raketin lailla julkisuuteen vuonna 2015 noussut Garcia näyttää nauttivan saamastaan huomiosta täysin rinnoin. Hän on esiintynyt paljastavissa asuissa useiden miestenlehtien sivuilla, sekä tähdittänyt myös paikallisten artistien musiikkivideoita.

Garciaa seuraa Instagramissa huikeat 9,7 miljoonaa käyttäjää. Hän esittelee sosiaalisessa mediassa kurviensa lisäksi muun muassa treeniliikkeitä ja otoksia työstään säätyttönä.

Nyt Garcia julkaisi Instagram-sivullaan kuvan, joka saattaa ensivilkaisulta näyttää tuiki tavalliselta. Kuvassa Garcia poseeraa viininpunaisessa oloasussa, joka ei jätä mitään arvailujen varaan. Kuvassa Garcia on vetänyt lippalakin silmilleen ja poseeraa viettelevästi kameralle.Kuva on kerännyt yli 540 000 tykkäystä. Lukuisat Garcian seuraajat kommentoivat Garcian kuvaa ylistäen tämän kauneutta. Kuitenkin moni kommentoineista on huomannut kuvassa kiusallisen yksityiskohdan. Garcian housut nimittäin näyttävät jääneen jumiin pakaroiden väliin.

– Onko takapuolesi nälkäinen, eräs kommentoija vitsailee.

– Älä vain katso taaksesi, sillä peppusi yrittää syödä housusi!

– Kiusallista, ei tarvitsisi yrittää niin paljon, että tunkee housunsa pakaroiden väliin.

Garcia työskenteli mallina ennen tv-uraansa. Hän sai kansainvälistä suosiota, kun Playboy kehui hänen olevan ”tyttö, jonka takia haluat katsoa säätiedotuksen.” Sen jälkeen häntä on kansainvälisessä mediassa usein tituleerattu ”maailman seksikkäimmäksi säätytöksi”. Tiettävästi Garcialla ei kuitenkaan ole meteorologin koulutusta.Sosiaalisessa mediassa on arvuuteltu jo pitkään, onko Garcialle tehty mahdollisesti kauneusleikkauksia, sillä hän näyttää huomattavasti erilaiselta kuin muutama vuosi sitten.– Peppuni on täysin aito. En ole koskaan kiistänyt rintaleikkausta, mutta kaikki muu vartalossani on täysin luomua, Garcia kertoi La Saga -ohjelmassa huhtikuussa 2018.

Heinäkuussa 2018 Garcia erosi poikaystävästään. Ammattipelaaja Douglas ”FaZe Censor” Martin, 23, kertoi Youtubeen lataamassaan videossa jättäneensä Garcian, koska halusi omistautua täysin Call of Duty -pelin pelaamiseen.

– Päivässä on vain 24 tuntia ja minulla ei yksinkertaisesti ole aikaa tyttöystävälle, Martin selitti eropäätöstään Daily Starin mukaan.

– Olen niin keskittynyt pelaamaan Call of Duty -peliä, etten voi antaa hänelle hänen kaipaamaa huomiota ja tiedän, että näin tulee olemaan ainakin vuoden ajan.

Daily Mailin mukaan pari ehti olla yhdessä kolmen vuoden ajan. Pariskunta asui yhdessä vuoden ajan New Yorkissa, mutta Garcia muutti takaisin Meksikoon luodakseen uraansa mallina ja säätyttönä. Pari jatkoi kuitenkin etäsuhteessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt