Sokkona 400 000 euron kodin ostanut Ensitreffit alttarilla -pari järkyttyy asunnon nähdessään: ”Me ollaan lyöty järkyttävä määrä rahaa kiinni”

rac

Julkaistu:

Asuntokaupat sokkona -ohjelmassa nähdään jäätävä hetki, kun ostajat näkevät kotinsa ensimmäisen kerran. Varo juonipaljastuksia!
Tällä kertaa kodin ostaa Asuntokaupat sokkona -ohjelmassa toistensa kanssa myös sokkona naimisiin mennyt pari, Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutut Antti ja Sari.

Pariskunta tuodaan uuteen kotiinsa silmät sidottuina. He eivät tässä vaiheessa tiedä, missä asunto sijaitsee.
Silmien avaamisen jälkeen Sarin ensimmäinen kommentti on pitkään pelkkä okei.

– Mä tykkään tuosta sisääntulosta. Mutta tää keittiö on tässä vähän avoinna, hän pohtii.


Olohuoneen rujo seinä ihmetyttää molempia.

– Siis mitä tuossa on ollut? Antti kysyy.

Yläkerrasta vaikuttaa löytyvän yksi selkeä huone ja iso avonainen tila.

– Eli tää on makkari käytännössä? Antti kysyy ohjelmaa juontavalta Ellen Jokikunnakselta pikkuhuoneessa.

Pariskunta on toivonut pojalleen Aaronille omaa huonetta, mutta he eivät kuitenkaan listanneet sitä yhdeksi kolmesta kriteereistä, joiden avulla asuntomyyjä Andrei Koivumäki ja sisustusarkkitehti Essi Nádor etsivät heille kotia.

– Eli tavallaan se, mistä aloitettiin kesällä, jos Aaronille ei olekaan sitä omaa huonetta. Täällä on nyt..., Ellen aloittaa, mutta ei pääse lausetta loppuun.

– Sit mä suutun! Sari sanoo tiukasti.


Huonejärjestys vetää Antin ja Sarin hiljaiseksi.

– Kyl mua ainakin mietityttää. Mä muistan, että silloin kesällä tää oli meidän suosikkiaihe, mistä me vähän niin kuin miekkailtiin, että otetaanko Aaronin huone mukaan vai ei, Antti sanoo kriteereihin viitaten.

– Mä todella toivon, että me ollaan keskeisellä sijainnilla, koska me ollaan lyöty ihan järkyttävä määrä rahaa kiinni siihen, että meillä ei ole mitään käryä, mis me ollaan! mies jatkaa.

Asuntokaupat sokkona nähdään Nelosella ja Ruudussa maanantaisin kello 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon Ruutu+-tilauksella.