Toivo Sukari vie kesällä vihille 17 vuotta nuoremman Nadja-rakkaan – vaalea kaunotar kesytti liikemiehen: ”Tapailin yhtä aikaa kolmea naista” - Viihde - Ilta-Sanomat

Toivo Sukari vie kesällä vihille 17 vuotta nuoremman Nadja-rakkaan – vaalea kaunotar kesytti liikemiehen: ”Tapailin yhtä aikaa kolmea naista”

65 vuotta täyttävä liikemies Toivo Sukari tapaili sinkkuvuosinaan yhtä aikaa useampaa naista, kunnes 17 vuotta nuorempi Nadja vei häneltä jalat alta. Tänä kesänä pari tanssii häitään.

Toivo Sukarin ja Nadja Eerolan arki kulkee useamman kodin välillä, sillä Turun-asunnon lisäksi parilla on asunto Heinolassa ja Espanjassa. Tulevaa kesää vietetään myös Kustavin kesämökillä.­

6.4.2019 9:20

Yrittäjä ja liikemies Toivo ”Topi” Sukari istuu rennosti Turun-kotinsa keltaisella design-nahkasohvalla. Ylimmän kerroksen kattohuoneiston isoista ikkunoista avautuu hulppea maisema kattoterassilla komeilevaan paljuun ja kevätauringossa kimmeltävään Aurajokeen.

Kyllä näitä maisemia kelpaa katsella – varsinkin, kun mies saavuttaa maanantaina merkittävän virstanpylvään ja täyttää 65 vuotta. Lisäksi kainalossa istuu onnen suurin täyttymys, tuleva vaimo Nadja Eerola, 48.

– Kun ihminen rakastuu, hän alkaa kukkia aivan uudella tavalla. Tulee uutta elämän intoa, positiivisuutta ja energiaa, Topi sanoo ja katsoo ihaillen Nadjaa.

Maskun kodinkalusteketjun ja Ideaparkin perustajana tunnetun Topin ja kazakstanilaissyntyisen Nadjan häitä on tarkoitus tanssia elokuussa.

Turun tuomiokirkko ja Turun linna ovat jo varattu, mutta nyt viime hetkellä pari on kuitenkin alkanut pohtia myös muita vaihtoehtoja, kuten Kreikan Santorinia tai Espanjan Fuengirolaa.

– Mietimme vielä, haluammeko pitää pienen piirin häät Espanjassa uudella asunnollamme vai isot häät Turun linnassa. Täällä siitä tulisi iso tapahtuma, kutsuttuja olisi varmaankin 200–300 henkeä.

Ennen Nadjan tapaamista Topi juhli, nautti elämästä ja tapaili yhtä aikaa useampaa naista, joista erityisesti kolmen kanssa hän vietti paljon aikaa yhdessä. Kaikille naisille hän teki kuitenkin selväksi, ettei etsi mitään vakavaa.

– Olin tehnyt selväksi kaikille, että olen poikamies, enkä halua rakastua. Tapailin yhtä aikaa kolmea naista, jotka kaikki halusivat viettää kanssani pääsiäiset, joulut ja pyhät. Kyllä siinä oli pyöritystä kerrakseen.

Kaikki kuitenkin muuttui, kun Topin ja Nadjan tiet kohtasivat.

Kuinka Nadja muutti poikamiesvuosistaan nauttineen Topin elämän? Voit lukea lisää rakastuneen parin hääsuunnitelmista ja Topi Sukarin villeistä vuosista viikonlopun Ilta-Sanomista tai digilehdestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?