Jonna, 19, meinasi jäädä Audi A8:n alle ja se oli menoa – tatuoi automerkin logon selkäänsä: alkoi vimmattu vaaniminen - Viihde - Ilta-Sanomat

Jonna, 19, meinasi jäädä Audi A8:n alle ja se oli menoa – tatuoi automerkin logon selkäänsä: alkoi vimmattu vaaniminen

Miss Hot Rod -kisaajan tatuoinnit herättävät huomiota.

Jonna, 19, kilpailee Miss Hot Rod 2019 -tittelistä.­

5.4.2019 17:31

Audin logo selässä. Takareisissä teksti ”Good Luck”.

Miss Hot Rod 2019 -tittelistä kilpailevan Jonna Mäkisen, 19, tatuoinnit eivät ole ihan tavanomaisimmasta päästä.

Hän on ikuistanut ihoonsa myös muita kuvia, mutta ennen kaikkea automerkin tunnus ja englanninkielinen sanapari herättävät kysymyksiä.

Jonna on osallistunut myös Miss Jyväskylä -kilpailuun.­

– Otin ensimmäisen tatuointini 13-vuotiaana. Se oli Audi-tatuointi. Tykkään tatuoinneista ja olen halunnut ottaa niitä koko ajan lisää. Suurin osa on otettu noin 15-vuotiaana. Keksin niitä itse. Joillakin on enemmän merkitystä, ja toiset olen ottanut vain siksi, että pidän niitä hienoina, Mäkinen taustoittaa.

Jonnan hurjat tatuoinnit herättävät paljon huomiota – Audi-tatuoinnin hän otti 13-vuotiaana.­

Audi-rakkauden syntytarina on harvinaislaatuinen.

Kaikki alkoi vaarallisesta tilanteesta.

– Meinasin jäädä Audi A8:n alle joskus Jyväskylässä. Se oli tosi ihana. Se auto ajoi aina keskustassa, ja siitä kuului tosi hienot äänet. Lähdin seuraamaan sitä ja stalkkasin sitä autoa kaverin kanssa usein. Pääsin joskus sen nimenomaisen auton kyytiin. Aloin fanittamaan Audia, Mäkinen kertoo.

Audista tuli Jonnalle tärkeä auto, kun hän meinasi jäädä sellaisen alle.­

Hän kertoo ihailevansa Audin logoa ja autojen valoja. Tapoihin kuului nuorempana pyöriä Jyväskylän keskustassa ja etsiä juuri tiettyä Audi A8 -autoa, jonka kyytiinkin Mäkinen lopulta pääsi.

– Kuski oli aika yllättynyt, että tykkäämme juuri hänen autostaan niin paljon. Hän oli kuitenkin hyvillä mielin ja ymmärsi meitä, Jonna Mäkinen naurahtaa.

Entä sitten Good Luck – onnea?

– Halusin nimenomaisesti tuohon kohtaan jonkun tatuoinnin. Mietin paljon sanoja, jotka ne voisivat olla. Katsoin netistä tekstejä. Samanlaista en löytänyt, mutta tuo on hyvä viesti kaikille.

Kesäisillä shortsikeleillä hän kertoo saavansa palautetta ja huutelua Good Luckista.

– Tosi monet tykkäävät minun tatuoinneista. Toiset pitävät Audi-tatuointia sekopäisenä.

Miss Hot Rod 2019 -titteliä tavoitteleva Jonna on poseerannut aiemminkin erilaisissa kuvauksissa ja osallistunut mm. Miss Jyväskylä -kilpailuun. Hän kertoo viihtyvänsä erilaisissa kuvauksissa.

– Tykkään niistä ihan hirveästi. Se on tosi helppoa minulle. Kameran edessä oleminen on tosi luonnollista ja rentoa, hän kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?