Mick Jagger, 75, joutui sydänleikkaukseen – läheiset kauhistuivat rocklegendan valtavasta treenimäärästä: rehki tuntitolkulla kuin kilpaurheilija - Viihde - Ilta-Sanomat

Mick Jagger, 75, joutui sydänleikkaukseen – läheiset kauhistuivat rocklegendan valtavasta treenimäärästä: rehki tuntitolkulla kuin kilpaurheilija

Kuvituskuva
Julkaistu: 5.4.2019 9:34

Brittilehtien tietojen mukaan Mick Jagger on ollut sydänleikkauksessa Yhdysvalloissa.

Rolling Stones -yhtyeen nokkamiehelle Mick Jaggerille on tehty sydänläppäleikkaus, kertoo brittimedia. Lehtitietojen mukaan leikkaus sujui odotetusti ja Jagger toipuu leikkauksesta sairaalassa New Yorkissa.

Rolling Stones -yhtye tiedotti esunnuntaina yhtyeen joutuvan lykkäämään kiertuettaan laulaja Mick Jaggerin terveydentilan takia. Yhtye kertoi Jaggerin, 75, tarvitsevan lääketieteellistä hoitoa, mutta ei tarkentanut millaisesta hoidosta on kyse.

Rolling Stonesin piti aloittaa Pohjois-Amerikan kiertueensa 20. huhtikuuta keikalla Miamissa. Kiertueen 17 konserttia on toistaiseksi lykätty.

Mirror-lehden mukaan Jaggerin odotettiin palaavan keikkalavoille jo kesällä, mutta lehden tietojen mukaan lääkäri ovat komentaneet Jaggerin sairauslomalle ainakin kolmeksi kuukaudeksi.

Jagger ei itse ole vahvistanut väitettä mahdollisesta sydänleikkauksesta.

Lähipiiri huolestui treenimäärästä

Mirror-lehti kertoo, että sydänongelmat havaittiin sattumalta lääkärintarkastuksessa, joka laulajalle oli tehty ennen No Filter -kiertueen alkua.

The Sun -lehden mukaan Jaggerin työntekijät ovat olleet huolissaan laulajan voinnista jo jonkin aikaa. Hänen kerrotaan treenaavan 5-7 kertaa viikossa ja työtoverit ovat anelleet laulajaa hidastamaan tahtia. Lähipiiristä kerrotaan, että Jaggerin treenit ovat äärimmäisen raskaita ja hän saattaa urheilla jopa kolme tuntia putkeen.

Jagger on kertonut haastatteluissa treenavaansa ahkerasti joka päivä. Hän käy juoksemassa, pyöräilemässä, sekä hän harrastaa joogaa, kickboxingia ja balettia.

Jagger on kertonut haastatteluissa treenavaansa ahkerasti joka päivä. Hän käy juoksemassa, pyöräilemässä, sekä hän harrastaa joogaa, kickboxingia ja balettia.

Jagger on kertonut noudattavansa äärimmäisen terveellisiä elämäntapoja, jonka avulla hän jaksaa edelleen keikkailla. Hänen kerrotaan syövän vain luomuruokaa ja treenaavan olympiaurheilijoita valmentaneen Torje Eiken johdolla. Läheiset vertaavat The Sunin haastattelussa treenimäärän ja ohjelman soveltuvan paremmin ammattijalkapalloilijoille tai huippu-urheilijalle, kuin 75-vuotiaalle rocktähdelle.

Laulaja julkaisi aiemmin Instagramissa pahoittelunsa faneille, jotka olivat odottaneet näkevänsä yhtyeen lavalla Kanadassa ja Amerikassa.

– Minua inhottaa tuottaa faneille pettymys ja olen siksi hyvin pettynyt, että joudumme lykkäämään kiertuetta. Mutta teen kaikkeni, jotta voin palata jälleen esiintymislavalle.

Jagger on rautaisessa kunnossa, mutta lähipiiri on lehtiväitteiden mukaan ollut huolissaan hänen jaksamisestaan.

Jagger on rautaisessa kunnossa, mutta lähipiiri on lehtiväitteiden mukaan ollut huolissaan hänen jaksamisestaan.

Tuoreimmat osastosta